Zoran Sofrenić, trener golmana u FK "Radnik", demantujući za TSD (Televizija srpske dijaspore, tsd-tv.com, Minhen) koja su izrečena u tekstu "Ništa od povratka Krstajića, Mićić spremio "nove ljude"", ističe da ga niko nije kontaktirao povodom navodnog imenovanja na poziciju generalnog direktora kluba.

"Demantujem sve objave u vašem tekstu, vezane za mene. Mene niko nije zvao da pričamo na tu temu. Za skupštinu kluba sam saznao iz medija", navodi Sofrenić i dodaje, "Trener sam golmana u Radniku i volio bih da to tako ostane, jer sam puno truda uložio u školovanje za trenera i ne bih volio sad da se okrećem nekoj drugoj branši", ističe Sofrenić, koji je nedavno imenovan i za trenera golmana U21 reprezentacije BiH, u okviru stručnog štaba koji predvodi Slobodan Starčević.

Sofrenić ističe da je sve do sada u profesionalnoj karijeri stekao sopstvenim trudom i zalaganjem i da mu smeta pominjanje članova porodice u kontekstu njegove profesionalne karijere.

"Volio bih da se ime mog oca ne provlači u pričama o meni. Ja imam svoj život i svoju porodicu. Imam 35 godina, i sve što imam od fudbalskog znanja i autoriteta, stekao sam isključivo svojim trudom i zalaganjem", dodaje Sofrenić.

Za kraj dodaje:
"Delim sa vama ljubav prema Radniku i jedini cilj mi je da pokušamo da Radnik ne ispašta zbog svega ovoga", zaključuje Sofrenić.

Demanti Sofrenića možete videti na ledećem linku:

https://tsd-tv.com/2020/03/27/sofrenic-demantuje-niko-me-nije-kontaktirao-dijelim-ljubav-prema-radniku/?fbclid=IwAR0pe63NEL2XYeaGItY2i6oG3bf-Qh1n7upmhOFMrPpn9lDhnYN76TNWNbk

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/tsd-tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име