Značajno učešće predstavnika bijeljinske Bolnice na 6. Kongresu doktora medicine RS (foto)

Datum:

Share post:

Ljekari bijeljinske bolnice, zajedno sa direktorom prof. dr Zlatkom Maksimovićem, imali su značajno učešće na 6. Kongresu doktora medicine Republike Srpske, koji je održan za vikend u Tesliću pod pokroviteljstvom Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske , Ministarstva zdravlja socijalne zaštite RS i Ministarstva nauke i tehnologije RS.

Zapažena su bila predavanja i stručni radovi naših ljekara iz najnovijih oblasti hirurškog tretmana, kardiologije, otorinolaringologije, neurologije i ginekologije.

Rad iz JZU Bolnice „Sveti vračevi“ na temu „Akutni vestibularni sindrom“, koji je pripremila dr Nada Savić, načelnica Odjeljenja za otorinolaringologiju ocijenjen je kao najbolji u kategoriji poster prezentacije.

Šesti kongres doktora medicine, sa međunarodnim učešćem, okupio je oko 300 eminentnih stručnjaka iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Ujedinjenih Arapskih Emirata i predstavljeno je oko 200 naučnih i stručnih radova iz različitih oblasti medicine.

Generalni pokrovitelji 6. Internacionalnog kongres doktora medicine u Tesliću su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je svečano otvorio Kongres.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...