ZAŠTO ĆUTI uprava Radnika?

Datum:

Share post:

Za sutra (utorak) zakazana sjednica  Upravnog odbora

Sutra u utorak ( 28.april ) navršava se tačno  mjesec dana od hitne sjednice Skupštine FK Radnik na kojoj je smijenjen dotadašnji predsjednik Upravnog odbora Mladen Krstajić i izabrana nova uprava sa Predragom Perkovićem na čelu.

Informacija o transferima?
S obzirom na dramatičan period u kome se nalazi bijeljinski premijerligaš i zadatke koje je klupska Skupština stavila pred novu Upravu, očekivala se dinamična aktivnost  UO na konsolidaciji stanja u klubu, ali i davanja jasnih odgovora na pitanja koje je Skupština postavila pred novu Upravu, a koja se odnose na finansijsku situaciju Radnika i davanje potpunih informacija o transferu nekoliko Radnikovih fudbalera u inostrane klubove.

Nažalost, od tada je održana, i slovom i brojem, samo jedna sjednica Upravnog odbora a jedina odluka vrijedna pažnje bilo je imenovanje  dosadašnjeg šefa struke Slavka Petrovića u Tim menadžera sa mnogo širim ovlaštenjima od dosadašnjih.

TESTNA REKLAMA

Odluka za svaku pohvalu pošto je Petrović već pokazao visoku stručnost, a što je možda još važnije punu lojalnost prema Radniku. Ali to je isuviše malo za situaciju u kojoj se FK Radnik nalazi.

Zašto ćuti Upravni odbor?
Zato je pravo pitanje zašto Upravni odbor ćuti i, kako se čini, ne može ili ne želi da se upusti u ozbiljnije „češljanje“ klupske dokumentacije u kojoj se kriju odgovori na sva pitanja, pa i ono najvažnije – da li je FK Radnik u vrijeme predsjednikovanja Mladen Krstajića poslovao u skladu sa normativnim aktima kluba, na zakonit način i u skladu sa dobrim običajima koji se poštuju u evropskom fudbalskom svijetu!?

Da li je Upravni odbor nesposoban za misiju koja mu je dodijeljena?

Ako je to u pitanju treba pošteno priznati i vratiti mandat Skupštini, valjda ima ljudi doraslih tom zadatku!

Da li se utvrđivanju prave istine protive neki članovi Upravnog odbora koji su bili u upravi i u vrijeme Mladena Krstajića?

Možda oni znaju nešto više nego obični smrtnici pa odugovlače sa otvaranjem arhiva, smatrajući da će potragu za istinom potisnuti zaborav?

Da li se neki od njih boje da će se naći tragovi i njihovih prstiju u pekmezu, ukoliko se utvrdi da je u proteklom periodu bilo velikih nepravilnosti u radu kluba i da je Radnik zbog potpisivanja štetnih ugovora oštećen za ogromne sume novca?
Vrijeme je da se daju odgovori na ta pitanja i da Radnik najzad krene ka stabilizaciji i okrene se onome zbog čega i postoji – igri na zelenom terenu.

A pravi lijek za sve je istina i samo istina
Ključeve istine u ovom slučaju posjeduje samo Upravni odbor ovog kluba.

Krajnje je vrijeme da pokrene mehanizam njenog otključavanja i omogući građanima Bijeljine, koji dobrim dijelom finansiraju aktivnosti Radnika, da saznaju ko je u pravu, a ko u krivu.

Oni koji su pošteno radili nemaju nijedan razlog da skrivaju istinu. Oni drugi, ako ih ima, moraće da se kad tad suoče sa svojom odgovornošću.

Što prije to bolje. Za sve, pa i njih!

Ali sačekajmo utorak 28. april…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...

FK ’’Proleter’’ iz Dvorova izjavio saučešće porodici Ješić

-Danas nas je iznenadila vijest o smrti Miodraga Ješića, nekadašnjeg fudbalera a zatim i trenera crno-bijelih. Ovo je...