Da li ste sigurni GRADONAČELNIČE?

Datum:

Share post:

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini primila je saopštenje za javnost sa potpisom ’’Kabinet Gradonačelnika’’ koje prenosimo u potpunosti:

’’Postoje neke kuće koje se nazivaju medijske, a kojima je princip „što gore – to bolje“ glavni model senzacionalističkog rada. Sjedište jedne od takvih kuća je, nažalost, u Bijeljini.

Da su provjerili, kao što nisu, vidjeli bi da je fotografija Gradonačelnika Bijeljine dok vozi bicikl u Gradskom parku nastala prošle godine, prilikom otvaranja obnovljenog dječijeg igrališta (mada, vjerujemo, da bi je i tada iskoristili, u želji da privuku što više pažnje i da dobiju poneki jeftin politički poenčić).

Dno dna’’.

TESTNA REKLAMA

Poštovani Gradonačelniče,
rad naše agencije i našeg portala se NE zasniva na modelu „Što gore-to Bolje“, kako se navodi u Vašem saopštenju, niti se bavimo senzacionalizmom.

U osnovi naše uređivačke politike je da se bavimo što objektivnijim izvještavanjem svakodnevnih događaja i predočavanjem novosti u našem gradu, našim sugrađanima, a samim tim i u Republici Srpskoj.

Sporna, po ’’Vama’’,  slika postavljena na našoj fejsbuk stranici je postavljena da se pokaže malo drugačija slika funkcionera kao što ste gospodin Dodik i Vi.

Prihvatamo kao grešku Redakcije što nismo naveli da je ’’sporna’’ fotografija nastala 28. maja 2019. godine i zbog toga Vam se izvinjavamo.

Da, naša Redakcija je objavila fotografije Vas i g-dina Dodika na biciklu…

Neke medijske kuće preuzele… ( sa istima, kao i sa svim ostalima sarađujemo samo kolegijalno, i to da se zna napokon) i NE BAVIMO SE SENZACIONALIZMOM, Vi ste ipak javna ličnost i fotografije su autentične!

I nikada Gradonačelniče portal Dešavaja u Bijeljni nije išao logikom „Što gore-to Bolje“, NITI ĆE IĆI!

Dalje, ograđujemo se od svakog preuzimanje naših postavki od strane drugih portala i medijskih kuća i njihovog viđenja istih, kao i od viđenja, mišljenja i komentara naših sugrađana.

Možda je portal Dešavanja u Bijeljini po Vama ’’neka kuća koja se naziva medijska kuća’’, možda je po Vama ’’nažalost’’ sjedište te ’’male’’ medijske kuće u Bijeljini.

E da Vas obavijestimo GRADONAČELNIČE, jeste, DA, u Bijeljini se nalazimo i u Bijeljini smo registrovani!

Svidelo se to kome ili ne, nije na nama da sudimo.

Dalje nećemo… ostaje nam kao i do sada da redovno, pravovremeno, istinito i u skladu sa uređivačkom politikom redakcije izvještavamo i informišemo građane Grada Bijeljina o svim aktivnostima Gradske uprave ali i Vas kao Gradonačelnika.

S poštovanjem,

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U nedjelju 11. decembra humanitarna predstava za Dimitrija Martinovića iz Popova – „Petar Pan – frka u Nedođiji (foto)

Pozorištance "Maslačak" iz Bijeljine, ovaj vikend će igrati humanitarnu predstavu za dječaka Dimitrija Martinovića iz Popova. U pitanju je...

Koncert Siniše Panića u Bijeljini – „Od Baha do Sevdaha“

Istaknuti bijeljinski muzički umjetnik Siniša Pajić, profesor solo pjevanja u Muzičkoj školi ugrijao je u ovim decembarskim danima...

Zbog odluke EU u Facebooku i Instagramu čupaju kosu

Meta se ove godine već borila sa padom prihoda od reklama, a odluka regulatora privatnosti Evropske unije prijeti...

AGRO SAVJET: Zašto je bolje saditi kalemljeni orah?

Kalemljeni orah nakon sadnje vrlo brzo daje plod, a neke sorte rađaju iste godine kada su i posađene,...