„ZAJEDNO SMO I DALJE“ Luka Petrović od sutra novi direktor Elektoprivrede RS

Datum:

Share post:

Luka Petrović, dosadašnji gradonačenik Trebinja sutra preuzima dužnost generalnog direktora Elektoprivrede RS, a do vanrednih izbora funkciju gradonačelnika obavljaće njegov zamjenik Mirko Ćurić.

Ovo je na današnjoj sjednici Skupštine grada saopštio Petrović i zahvaliio se svojim saradnicima, načelnicima odjeljenja, svim odbornicima, direktorima javnih ustanova  i preduzeća, građanima i medijima.

– Zajedničkim radom i podrškom građana, došli smo do 32 porodična programa i pomogli onima koji do sada nisu imali nikakvu pomoć. Pokrenuli smo 52 investicije i ovo treba nastaviti. Zajedno smo i dalje. Uvijek je bilo neriješenih problema i biće. Tu smo da rješavamo probleme, a zajedno možemo mnogo više – poručio je Petrović obraćajući se na sjednici gradske Skupštine.

On je dodao da odlazak ne znači da se neka vrata zatvaraju.

– Vrata su sva otvorena i dalje. Siguran sam da na mjestu generalnog direktora ERS ću moći pomoći više i Trebinju i Hercegovini i RS i da ćemo moći intezivirati realizaciju započetih investicija od kojih će budžeti hercegovačkih opština biti značajno veći – istakao je on.

Petrović je podsjetio i da je u predhodnom periodu u Trebinju urađen i  srednjoročni plan kapitalnih investicija, uspostavljena kvalitetna saradnja sa  Vladama RS i Srbije, Eparhijom Zahumko-herceogvačko, izvršena  reoraganizacija rada gradske uprave i drugi važni poslovi, koji su doprinijeli boljoj radnoj atmosferi u Trebinju.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Muzeju Semberije 7. marta izložba “Zaslužna žena Semberije”

Muzej Semberije vas poziva na otvaranje izložbe "Zaslužna žena Semberije", autorke Tanje Lazić u četvrtak 7. marta 2024....

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 50,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

Danas je Sveti apostol Timotej

Prema legendi u koju vjeruju svi hrišćani, osim dvanaest velikih apostola koji su poznavali Isusa i bili njegovi...

Dnevni horoskop za 5. mart

Ovan POSAO: Na ovom polju je sve u redu, ali prenosite frustracije zbog privatnih problema na kolektiv. Potrudite se da...