Zajednički nastup TO Ugljevik i hotela Atlas na sajmu turizma u Novom Sadu

Datum:

Share post:

Na 53.  Međunarodnom sajmu turizma, lova, ribolova i sporta “LORIST 2022” među 400 izlagača, učešće je uzela i turistička organizacija Ugljevik u saradnji sa hotelom Atlas.

Turistička ponuda opštine Ugljevik je raznovrsna i svakako vrijedna promocije na jednom ovakvom događaju. Ono što će biti promovisano u naredna tri dana sajma , od 17.11. do 19.11. jesu turistički potencijali i ponuda Ugljevika.

Promocija obuhvata u primarnom dijelu najavu Hedonist festa No2 koji će se održati 07.04. i 08.04.2022. godine u hotelu Atlas , kao i sajam šljive koji se već tradicionalno održava u Ugljeviku, te promocija muzejskog kompleksa ” Rodna kuća Filipa Višnjića ” koji će se graditi u gornjoj Trnovi.

Naravno, Ugljevik posjeduje i prirodne turističke potencijale kao što su jezero Mezgraja, Novakova pećina , manastir Tavna, šuplja stijena, vodopad Skakavac kao i mnoge druge turističke atrakcije.

Hotel Atlas takođe promoviše svoje kapacitete, od smještaja,  gastro ponude, organizacije raznih događaja i proslava kao i kapacitete u oblasti kongresnog turizma.

Akcenat je na organizaciji drugog po redu “Hedonist festa”, posle Sremskih Karlovaca gdje je održan prvi Hedonist fest, domaćin drugog po redu je Opština Ugljevik u saradnji sa hotelom Atlas.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ugljevik.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...

BIJELJINA: Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva (foto)

Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva Fudbaleri Zvijezde 09 juče su zabilježili veoma...

MILIČEVIĆ: Na putu smo da obezbijedimo da na izbore izađemo kao Srpska demokratska stranka

Saopštenje za javnost SDS RS prenosimo u  cjelosti: SDS je na putu rješavanja i tehničkih problema vezanih za izlazak...