Zajednički nastup TO Ugljevik i hotela Atlas na sajmu turizma u Novom Sadu

Datum:

Share post:

Na 53.  Međunarodnom sajmu turizma, lova, ribolova i sporta “LORIST 2022” među 400 izlagača, učešće je uzela i turistička organizacija Ugljevik u saradnji sa hotelom Atlas.

Turistička ponuda opštine Ugljevik je raznovrsna i svakako vrijedna promocije na jednom ovakvom događaju. Ono što će biti promovisano u naredna tri dana sajma , od 17.11. do 19.11. jesu turistički potencijali i ponuda Ugljevika.

Promocija obuhvata u primarnom dijelu najavu Hedonist festa No2 koji će se održati 07.04. i 08.04.2022. godine u hotelu Atlas , kao i sajam šljive koji se već tradicionalno održava u Ugljeviku, te promocija muzejskog kompleksa ” Rodna kuća Filipa Višnjića ” koji će se graditi u gornjoj Trnovi.

TESTNA REKLAMA

Naravno, Ugljevik posjeduje i prirodne turističke potencijale kao što su jezero Mezgraja, Novakova pećina , manastir Tavna, šuplja stijena, vodopad Skakavac kao i mnoge druge turističke atrakcije.

Hotel Atlas takođe promoviše svoje kapacitete, od smještaja,  gastro ponude, organizacije raznih događaja i proslava kao i kapacitete u oblasti kongresnog turizma.

Akcenat je na organizaciji drugog po redu “Hedonist festa”, posle Sremskih Karlovaca gdje je održan prvi Hedonist fest, domaćin drugog po redu je Opština Ugljevik u saradnji sa hotelom Atlas.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ugljevik.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti...

SKUPŠTINA SRPSKE, prvog decebra: Izbor delegata u Dom naroda BiH i u Vijeće naroda RS

Prva posebna sjednica NSRS u četvrtak Prva posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da bude održana u...

Šta donosi promjena na čelu PDP: Stanivuković (ne)će u simbiozu s Dodikom

Izborni Sabor PDP na kojem bi ta stranka trebalo da dobije novog predsjednika biće održan na proljeće sljedeće...

Šta otkrivaju presude za seksualno nasilje u BiH: Žrtve silovanja na udaru NEČASNIH SUDIJA I TUŽILACA

Silovanje se u BiH još uvijek smatra krivičnim djelom drugog reda, iako je to teški zločin, sa trajnim...