Delegacija Srbije u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope uputila je zahvalnicu predsjedniku PDP i članu delegacije BiH u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope Branislavu Borenoviću zbog, kako navode, podrške i hrabrosti koju je iskazao prilikom rasprave i nedavnog glasanja za prijem takozvanog Kosova u Savjet Evrope.

– Naši stavovi i nastupi takođe nose lični pečat svakoga od nas i onoga za šta se dosljedno zalažemo u svom radu, svojoj zemlji, ali i na međunarodnom planu. Stoga mi dozvolite da još jednom izrazim zahvalnost za dosljednost i principijelnost u Vašem iskazanom stavu, ali i na prijateljstvu i podršci koja je od izuzetnog značaja za moju zemlju u ovim izazovnim trenucima – navodi se u pismu.

Šef Stalne delegacije Republike Srbije pri Savjetu Evrope u pismu Borenoviću takođe navodi da vjeruje da će u narednom periodu zajedno nastaviti bezrezervno zalaganje za temeljne principe međunarodnog prava i poretka, kao i vrijednosti organizacije i zastave pod kojom bi svi trebali složno da stoje i ubuduće.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име