U subotu u Bijeljini u organizaciji karate kluba „UNSU“ pod pokroviteljstvom Grada Bijeljine održano je sedmo po redu Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljina „Trofej Bijeljine 2024“.

Ove godine impozantan broj klubova, 62 kluba iz čak devet evropskih zemalja okupio se u Bijeljini priuštivši nam svima vrhunski karate događaj.

Ovogodišnji Trofej u Generalnom plasmanu pripao je Beogradskom karate savezu (BKS), dok postolje zajedno dijele još karate klub „Energija“ iz Banja Luke na drugom i karate klub „Omladinac“ iz Podgorice na trećem mjestu.

„Nimalo laka organizacija, imajući u vidu broj klubova i zemalja iz kojih su došli. Trebalo je opravdati povjerenje i očekivanja svih učesnika, jer smo predhodnih godina pokazali da možemo u Bijeljini imati pravi internacionalni turnir, po uzoru na najbolje evropske turnire ovog ranga. Navikli smo učesnike našeg turnira da od nas očekuju uvjek ono najbolje i uvjek nešto više, tako da smo prema utiscima svih učesnika uspjeli da opravdamo povjerenje. Isto tako ispred sebe imamo zadatak, da već sada počnemo razmišljati o narednom u smislu kako zadržati kvalitet i na koji način možda obogatiti ovaj jedinstveni međunarodni događaj u našem gradu sa još dodatnih sadržaja, a sve sa ciljem da naš klub, naš turnir, Grad Bijeljinu, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu promovišemo na najbolji mogući način. Naravno, da bi uspjeli u svemu tome mišljenja smo i tražit ćemo da naš turnir bude prepoznat podržan ne samo od Grada Bijeljine već i Ministarstava, kako na nivou Republike Srpske tako i Bosne i Hercegovine jer smatramo da to ovakav internacionalni događaj i slični zaslužuju“, poručili su iz kk „UNSU“.
Organizatori su čestitali pobjednicima ovogodišnjeg Trofeja Bijeljine i svim osvajačima medalja, te se zahvalili zlatnom sponzoru turnira kompaniji „Laykos Balkan metals“, kao i svim privrednicima iz Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име