Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića u Bijeljini prikupila je potrebne potpise za izlazak na Lokalne izbore u oktobru 2024. godine.

Nakon raspisivanja Lokalnih izbora koji će se održati 6. oktobra 2024. godine sve političke partije koje nisu parlamentarne, odnosno nemaju odbornike u lokalnim skupštinama su ako žele da učestvuju na izborima u obavezi prikupiti minimum 200 potpisa punoljetnih građana iz te lokalne zajednice kako bi stekle pravo učešća na istim.

-U skladu sa tim politička partija Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića u Bijeljini je prikupila preko 300 potpisa građana Bijeljine koji će biti proslijeđeni CIK BiH od koje očekujemo da nakon provjere validnosti istih dobijemo i zvaničnu potvrdu za učešće na Lokalnim izborima u oktobru 2024. godine u Bijeljini, saopšteno je iz Gradskog odbora Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića u Bijeljini.

Iz Gradskog odbora Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića u Bijeljini  su se na kraju zahvalili građanima Bijeljine na podršci, jer kako kažu, sve je bukvalno bilo završeno za ’’dva sata’’, te su uvjereni da su građani Bijeljine prepoznali njihovu političku borbu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име