Za čvršće grudi prestanite nositi grudnjak

Datum:

Share post:

Ako želite da vaše grudi ostanu čvrste tokom cijelog života rješenje je jednostavno, samo trebate prestati nositi grudnjak, rezultati su ovo naučnog istraživanja.
 

Naime, istraživanje sporovedeno na francuskom Univerzitetu Besancon donijelo je rezultate koji govore da svakodnevno nošenje grudnjaka ne pomaže grudima u borbi protiv gravitacije već im u tome dodatno odmaže, prenosi Stillness in the storm.

U petnaestogodišnjem istraživanju učestvovale su žene u dobi od 18 do 35 godina, od kojih je njih 50 posto nosilo grudnjak, dok ga preostalih 50 posto nije nosilo.

Nakon dugogodišnjih mjerenja naučnici su zaključili da su žene koje nisu nosile grudnjak imale čvršće grudi od onih koje jesu.

"Grudi nemaju baš nikakve prednosti od nošenja grudnjaka. Zapravo, grudnjaci ih čine obješenima" objasnila je profesorka Jean-Denis Rouillon koja je provela istraživanje.

Žena koja je ranije nosila grudnjak, prestala je to činiti nakon ovih istraživanja.

"Otkako više ne nosim grudnjak mnogo lakše dišem, bolje se osjećam i imam manje bolove u leđima" rekla je 28- godišnja Capucine.

Izvor: www.atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zaključci Predsjedništva PDP: Za 15 dana prijedlog za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP smatra da aktuelna vlast u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH ništa ne čini...

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...