Vukanović dao ultimatum PDP-u: Ako se ne ogradite od svog pulena, SNOSIĆETE POSLJEDICE

Datum:

Share post:

Lider Liste za pravdu i red u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović postavio je ultimatum PDP-u da će snositi posljedice ukoliko se ne ograde od, kako je naveo, svog podmuklog pulena Draška Stanivukovića i njegove „video-podvale“.

Vukanović je napisao na blogu da se niko iz PDP, od Branislava Borenovića do ostalih funkcionera, nije oglasio niti osudio Stanivukovićevu niskost i podlost, te im je dao rok da ponoći da se ograde od njega.

– Ko bude ćutao i ne bude se distancirao od njega (Stanivukovića) do ponedjeljka (danas) u ponoć, snosiće posljedice i biti u istom košu, a prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka podmuklog spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate, u Narodnoj skupštini, Muzičkoj školi i gradu Banjaluci – naveo je Vukanović.

Vukanović je ovaj ultimatum postavio PDP nakon što je Stanivuković objavio da je “namamio” Vukanovića sa lažnog profila, preko koga mu je poslao fotografiju na kojoj Stanivuković stoji u blizini vile Vlade Srpske na Jahorini.

Od te fotografije Vukanović je, po svom ustaljenom receptu – bez provjere informacije, napisao tekst u kojem je prozvao Stanivukovića, tvrdeći da je to još jedan dokaz njegove saradnje sa liderom SNSD Miloradom Dodikom.

Vukanović je tekst sastavio na osnovu fotografije i objavio ga na svom blogu, a nekoliko dana poslije reagovao je Stanivuković koji je u videu od sedam minuta u potpunosti razotkrio Vukanovića i njegove tzv izvore informacija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...