Vukanović dao ultimatum PDP-u: Ako se ne ogradite od svog pulena, SNOSIĆETE POSLJEDICE

Datum:

Share post:

Lider Liste za pravdu i red u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović postavio je ultimatum PDP-u da će snositi posljedice ukoliko se ne ograde od, kako je naveo, svog podmuklog pulena Draška Stanivukovića i njegove „video-podvale“.

Vukanović je napisao na blogu da se niko iz PDP, od Branislava Borenovića do ostalih funkcionera, nije oglasio niti osudio Stanivukovićevu niskost i podlost, te im je dao rok da ponoći da se ograde od njega.

– Ko bude ćutao i ne bude se distancirao od njega (Stanivukovića) do ponedjeljka (danas) u ponoć, snosiće posljedice i biti u istom košu, a prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka podmuklog spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate, u Narodnoj skupštini, Muzičkoj školi i gradu Banjaluci – naveo je Vukanović.

Vukanović je ovaj ultimatum postavio PDP nakon što je Stanivuković objavio da je “namamio” Vukanovića sa lažnog profila, preko koga mu je poslao fotografiju na kojoj Stanivuković stoji u blizini vile Vlade Srpske na Jahorini.

Od te fotografije Vukanović je, po svom ustaljenom receptu – bez provjere informacije, napisao tekst u kojem je prozvao Stanivukovića, tvrdeći da je to još jedan dokaz njegove saradnje sa liderom SNSD Miloradom Dodikom.

Vukanović je tekst sastavio na osnovu fotografije i objavio ga na svom blogu, a nekoliko dana poslije reagovao je Stanivuković koji je u videu od sedam minuta u potpunosti razotkrio Vukanovića i njegove tzv izvore informacija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nagetsi 3:0 Lejkersi: Novi rekord Nikole Jokića

Košarkaši Denver Nagetsa pobijedili su Los Anđeles Lejkerse 112:105, te tako sada vode 3-0 u prvoj rundi plej-ofa...

Najnoviji podaci: U 2023. porastao broj zaposlenih žena, pogledajte o kojoj cifri je riječ

Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je danas da je položaj žena na tržištu rada u prošloj godini...

Bibliotekarke bijeljinske Biblioteke predstavile se stručnim temama na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS

Drugog dana Stručnog skupa Društva bibliotekara Republike Srpske, sa stručnim temama u trećoj sesiji pod nazivom “Specijalne biblioteke...

Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Okupio je preko 88 izlagača...