VUČIĆ: Zapadne sile u problemu zbog rezolucije o Srebrenici

Datum:

Share post:

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da najmoćnije zapadne sile, koje su stale iza rezolucije o Srebrenici, ne znaju u kakvom su problemu zbog angažmana Srbije, jer može da im se desi da za rezoluciju u UN bude manje glasova.

Oni ne znaju šta sa rezolucijom iza koje su stale najveće sile. Mala Srbija boriće se do posljednjeg trenutka za svoju čast i obraz. Jedna mala Srbija će da se bori za svoje ime i prezime, pritom poštujući žrtve Bošnjaka, nikoga ne uvrijedivši – naveo je Vučić.

On je rekao da Srbiji u narednih 10 dana predstoje teške borbe.

– Kada su krenuli sa inicijativama da naš narod nazovu genocidnim, pa nas onda danima obmanjuju šta je cilj toga, naš posao je da se borimo za našu zemlju i ne zamjerite što nam je Srbija važnija od svega. Našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svijetu. Zato ćemo vam se suprotstaviti u Njujorku i u Briselu i bilo gdje da želite da ukinete srpski narod – poručio je Vučić.

Prema njegovim riječima, oni su mislili da mala Srbija neće smjeti da im se suprotstavi i kad oni kažu da mora da se saglasi sa rezolucijom i sa svim što traže, jer su oni veliki, a Srbija mala.

– Mislili su da ćemo kao neki prije 20 godina da sagnemo glavu. Mi smo rekli da znamo koliko su veliki, ali da znamo da nema veće svetinje od naše Srbije i zato ćemo vam se suprotstaviti – rekao je Vučić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Proleter iz Dvorova poražen od Gubera

Četvrtom uzastopnom pobjedom fudbaleri Gubera iz Srebrenice napravili su odličan posao, pobjegli su iz zone ispadanja i osigurali...

Vučić stigao u Njujork

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Njujork, gdje će 23. maja prisustvovati sjednici Generalne skupštine UN na...

SDS i PDP: Vlast može donositi odluke i bez opozicije

SNSD i koalicioni partneri imaju većinu i mogu donositi sve odluke bez opozicije, saopšteno je iz SDS-a. Iz SDS-a...

Četvrti Sajam cvijeća u Bijeljini „U bašti nade uvijek nešto cvjeta“ 25. i 26. maja (foto)

Četvrti Sajam cvijeća „U bašti nade uvijek nešto cvjeta“ u Bijeljini biće održan 25. i 26. maja u...