VUČIĆ: Ovo je moj posljednji mandat, uskoro neću biti ni na čelu stranke

Datum:

Share post:

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je ovo posljednji mandat kao šefu države i da uskoro neće biti ni predsjednik Srpske napredne stranke.

– Ovo je moj posljednji mandat. Neću da mijenjam Ustav. Moj posao je da budem na strani građana i svakog čovjeka u zemlji, i to ću da činim na najbolji način, uprkos teškim prilikama sa kojima se suočavamo – kazao je on.

On je na godišnjoj konferenciji sumirajući rezultate rada u 2022. rekao da ne možemo da ne budemo zadovoljni kako smo završili tu godinu. 

Kako je naveo Srbija je uspjela da  sačuva finansijsku stabilnost, ekonomiju, da ima rast između 2,3, i 2,5 odsto i da podigne plate i penzije najviše u Evropi.

– Uspjeli smo da budemo u prve tri zemlje po stopi rasta u Evropi, naša stopa javnog duga je u prvih pet zemalja u Evropi, što je ogroman uspjeh Srbije – naveo je Vučić u obraćanju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...