VUČIĆ: Nemam povjerenje u socijaliste – SUTRA RAZGOVARAM SA DAČIĆEM

Datum:

Share post:

„Postoje stvari o kojima neću da govorim. Sutra ću sa Dačićem da se vidim, da razgovaram s njim. Ne mislim da su izbori dobro rešenje. A da li imam puno poverenje (u SPS prim. nov.)? Lično ga nemam, oni ga u nas nisu imali“, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Mi poštujemo tu političku partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe“, dodao je Vučić, gostujući u Dnevniku TV Pink, govoreći o sukobi sa SPS.

„Svi na političkoj sceni vole da glume žrtve. Koliko puta je pomenut Briselski sporazum u negativnom kontekstu? Sto devedeset i nešto puta“, kazao je on komentarišući SPS.

„Mislim da u politici ne sme da bude foliranja. Da hoće da vide da se neko bori za njih, a ne da se neko sklanja. Kažite mi koliko imate negativnih tekstova o toj partiji. Možda tri. Ja treći put učestvujem u raspravi i moram da slušam najteže uvrede. Nije reč o kuknjavi, moj posao je da to trpim. Svi bi da učestvuju u vlasti, kad je lepo. Video sam i kada je krenuo napad na nas u Skupštini, ponosan sam na ljude iz SNS koji su bili jedinstveniji nego ikada. Žao mi je što to nisam mogao da vidim kod svih ostalih.“, naveo je Vučić.

Kazao je da je svima lepo da budu u vlasti kada „ima kolač, tašna, mašna, sekretarica, vozač“.

„A kada došu teška vremena, e mi da se sklonimo neka udaraju po Vučiću, a nismo mi krivi. Znate u diktaturi uvek odlučuje taj jedan“, naglasio je.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: pink.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...