VRIJEME: Sutra pretežno vedro i suvo

Datum:

Share post:

U Republiici Srpskoj sutra će preovladavati pretežno vedro i suvo vrijeme, dok će prema večeri doći do povećanja oblačnosti na sjeveroistoku i istoku, uz uslove za slab snijeg u tom regionu.

Na sjeveru i jugu ujutro i prijepodne biće pretežno vedro, a u centralnom pojasu i na jugozapadu  sa umjerenom oblačnošću. U nižim predjelima biće slab mraz, a na planinama i visoravnima umjeren do jak.

Tokom dana biće pretežno vedro i suvo vrijeme, uz promjenljivu oblačnost, te sunčano.

U toku večeri novo naoblačenje sa sjeveroistoka širiće se prema centralnim i istočnim predjelima, te stvoriti uslove za provijavanje snijega u tim regionima.

Duvaće slab do umjeren vjetar na sjeveru, na istoku umjeren do jak sjevernih smjerova, a na jugu sa olujnim i orkanskim udarima. Poslijepodne u slabljenju.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus 5 do 0, na sjeveroistoku stepen dva viša, a na planinama i visoravnima oko minus 12 stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura biće od 2 do 7, na planinama od minus 5 stepeni Celzijusovih.

Temperatura danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus 11, Čemerno minus 4, Han Pijesak minus 3, Kalinovik i Sokolac minus 2, Mrakovica i Nevesinje minus 1, Gacko i Drinić 0, Srebrenica 1, Mrkonjić Grad 2, Zvornik i Višegrad 3, Foča 4, Novi Grad, Prijedor i Bijeljina 5, Bileća, Banjaluka i Doboj 6, Trebinje i Srbac 7, Mostar 8, Neum 11 stepeni Celzijusovih. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KOJI ĆE ZAKON VAŽITI: CIK raspisuje izbore do četvrtka, na potezu partije iz Srpske

Kolegijum Centralne izborne komisije BiH danas bi trebalo da odluči kada će biti održana sjednica CIK na kojoj...

Putin položio zakletvu i preuzeo dužnost predsjednika Rusije u novom mandatu (foto,video)

Predsjednik Rusije Vladimir Putin položio je zakletvu na inauguraciji u Moskvi, čime je stupio na dužnost i započeo...

BANJA LUKA: Otvaranje džamije Arnaudije – prisustvuju Dodik, Cvijanovićeva, Višković i Stanivuković

Banjalučka džamija Arnaudija, za čiju obnovu je izdvojeno oko šest miliona maraka, biće otvorena danas. Kako je najavljeno, očekuje...

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 25,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...