VRIJEME DANAS ujutru suvo, poslijepodne nestabilno sa pljuskovima

Datum:

Share post:

Jutro pretežno do potpuno oblačno. Tu i tamo na sjeveroistoku i istoku sa kojom kapi kiše ili slabe rosulje. Prema podnevu raslojavanje oblaka, ponegdje i sa po kojim sunčanim intervalom, a zatim nestabilno s povremenim pljuskovima prvo na sjeveru i istoku, zatim na jugu pa i u ostalim predjelima. Uz jači razvoj oblaka biće uslova za grmljavinske procese na sjeveroistoku, istoku i jugu.

Poslijepodne i prema večeri jenjavanje nestabilnosti, djelomično smanjenje oblačnosti od sjevera prema centralnom pojasu. U južnoj polovini zemlje će ostati pretežno oblačno, a na jugu će još biti po kojeg pljuska. Temperatura u malom kolebanju, pa će ponegdje biti za stepen dva niža od prethodnog dana.

Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni, tokom dana malo jači u Semberiji, poslijepodne u slabljenju. Na jugu umjerena bura, poslijepodne u slabljenju.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 5 do 10 stepeni, na jugu stepen dva viša, u višim predelima od 3 stepena. Najviša dnevna temperatura vazduha u većini predjela od 14 do 19 stepeni, na sjeveru i jugu do 21, u planinama od 11 stepeni Celzijusovih.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...