SLAVKO PETROVIĆ: Šukilović i Mitrović su budućnost "Radnika"

Datum:

Share post:

Svoj prvi amaterski ugovor sa klubom potpisali su Mustafa Šukilović, mladi reprezentativac BiH, kao i Dalibor Mitrović. Njih dvojica će za godinu dana dobiti ponudu za potpisivanja prvog profesionalnog ugovora u karijeri.

„Radi se o dva velika potencijala u našem klubu, tako da sam ih automatski priključio radu sa seniorskim pogonom. Poslije dužeg vremena imamo golmana koji je visok skoro dva metra, a posjeduje veliki talenat. Mislim na Mitrovića, dok je Šukilović već pokazao kvalitet koji ga je preporučio za mladu reprezentaciju BiH, igra na poziciji štopera, mjestu koje je inače deficitarno u fudbalu. Očekujem od njih da nastave sa ovakvim radom, a u mlađim selekcijama imamo još dosta kvalitetnih pojedinaca, čiji rad pratimo, pa ćemo veoma brzo i sa nekima od njih potpisati ugovore“, rekao je Slavko Petrović, tim-menadžer FK „Radnika“.

Mustafa Šukilović rođen je 1. marta 2003. godine, igra na poziciji štopera, visok je 184 cm. Svoju karijeru je započeo u „Radniku“ iz Bijeljine, prošao je sve mlađe selekcije kluba, a od naredne sezone trebao bi biti nosilac igre u juniorskom pogonu. Naravno ako se ukaže potreba trener Petrović će ga priključiti i u seniorski sastav.

Dalibor Mitrović, rođen je 5. januara 2003. godine, igra na poziciji golmana, visok je 196 cm. Velika je perspektiva „Radnika“, a i od njega se očekuje da u narednom period svoj potencijal iskaže u juniorskom sastavu „Radnika“.

TESTNA REKLAMA

Potpisivanjem ugovora sa Šukilovićem i Mitrovićem u klubu su nastavili sa politikom afirmacije sopstvenog igračkog kadra, posebno sada kada je sve teže pronaći sredstva za angažovanje igrača sa strane. U klubu planiraju da pojačaju i stručni rad u mlađim selekcijama, kako bi stvorili jednu prepoznatljivu školu fudbala na ovom području.

Dešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijelji.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Umjesto 300 novih, ugašeno 70 parking – mjesta u užem centru grada

Bijeljina se, kao i većina gradova u regionu, već godinama suočava s nedostatkom parking – mjesta u užem...

Želimir Nešković na obilježavanju Dana Republike Srpske u Cirihu (foto)

U hramu Srpske pravoslavne crkve u Cirihu danas je slomljen slavski kolač povodom praznika Svetog arhiđakona Stefana i...

ANALITIČARI: Šmit radi uzaludan posao, Srpska sve jača

Istoričar Aleksandar Raković smatra da prijetnje sankcijama Republici Srpskoj imaju za cilj da demonstracijom sile uplaši donosioce odluka,...

MILIČEVIĆ O AKCIZAMA: Nema tako visokog poreza koji može zadovoljiti apetite korumpirane vlasti

Nema bogate zemlje sa siromašnim stanovnicima i nema tako visokog poreza koji može da zadovolji apetite korumpirane vlast. ...