SLAVKO PETROVIĆ: Šukilović i Mitrović su budućnost "Radnika"

Datum:

Share post:

Svoj prvi amaterski ugovor sa klubom potpisali su Mustafa Šukilović, mladi reprezentativac BiH, kao i Dalibor Mitrović. Njih dvojica će za godinu dana dobiti ponudu za potpisivanja prvog profesionalnog ugovora u karijeri.

„Radi se o dva velika potencijala u našem klubu, tako da sam ih automatski priključio radu sa seniorskim pogonom. Poslije dužeg vremena imamo golmana koji je visok skoro dva metra, a posjeduje veliki talenat. Mislim na Mitrovića, dok je Šukilović već pokazao kvalitet koji ga je preporučio za mladu reprezentaciju BiH, igra na poziciji štopera, mjestu koje je inače deficitarno u fudbalu. Očekujem od njih da nastave sa ovakvim radom, a u mlađim selekcijama imamo još dosta kvalitetnih pojedinaca, čiji rad pratimo, pa ćemo veoma brzo i sa nekima od njih potpisati ugovore“, rekao je Slavko Petrović, tim-menadžer FK „Radnika“.

Mustafa Šukilović rođen je 1. marta 2003. godine, igra na poziciji štopera, visok je 184 cm. Svoju karijeru je započeo u „Radniku“ iz Bijeljine, prošao je sve mlađe selekcije kluba, a od naredne sezone trebao bi biti nosilac igre u juniorskom pogonu. Naravno ako se ukaže potreba trener Petrović će ga priključiti i u seniorski sastav.

Dalibor Mitrović, rođen je 5. januara 2003. godine, igra na poziciji golmana, visok je 196 cm. Velika je perspektiva „Radnika“, a i od njega se očekuje da u narednom period svoj potencijal iskaže u juniorskom sastavu „Radnika“.

Potpisivanjem ugovora sa Šukilovićem i Mitrovićem u klubu su nastavili sa politikom afirmacije sopstvenog igračkog kadra, posebno sada kada je sve teže pronaći sredstva za angažovanje igrača sa strane. U klubu planiraju da pojačaju i stručni rad u mlađim selekcijama, kako bi stvorili jednu prepoznatljivu školu fudbala na ovom području.

Dešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijelji.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...