VRIJEME DANAS sunčano, poslijepodne mogući lokalni pljuskovi

Datum:

Share post:

Jutro će biti promjenljivo oblačno, jedino pretežno vedro ili sa malom do umjernom oblačnošću u sjevernoj polovini zemlje. Oblačno u južnoj polovini zemlje, gdje će postojati uslovi pred jutro i ujutro za prolazne pljuskove, budući da će se linija nestabilnosti nalaziti u Jadranu.

Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima i toplo, posebno u sjevernoj polovini zemlje, uz rast oblaka nestabilnosti, koji će donositi mjestimičnu kišu, pljuskove i grmljavinu prvo i češće, na jugoistoku, jugu i jugozapadu.

Oblast s povremenim padavinama će se djelimično proširiti na centralne, sjeverozapadne, sjeverne i sjeveroistočne krajeve, a prema večeri kada u tim krajevima dođe do prestanka padavina i raslojavanja oblaka, ponovo s pljuskovima na jugu.

Vjetar uglavnom slab i promjenljiv, tokom dana umjeren južni i jugoistočni. Minimalna temperatura vazduha od 11 do 16, na jugu do 18, u planinama od 8 stepeni. Maksimalna dnevna temperatura vazduha od 24 do 29, u planinama od 20, na sjeveroistoku i do 31 stepen Celzijusov.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...