VRIJEME DANAS oblačno sa kišom

Datum:

Share post:

Tokom noći sa slabom do umjerenom kišom, u južnoj polovini zemlje obilnije padavine. Ujutro i tokom većeg dijela dana i dalje sa kišom u južnim i jugozapadnim krajevima, mjestimično uz pljuskove i grmljavinu. U sjevernim i sjeveroistočnim krajevima uglavnom suvo i promjenljivo oblačno vreme. Na visokim planinama kiša može preći u susnježicu ili snijeg. Uveče i tokom noći i dalje sa padavinama, uglavnom u južnijim krajevima.

Vjetar u toku noći i jutra jak sa olujnim udarima, tokom dana umeren, na planinama pojačan. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 2 do 8, a na planinama od 0 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4 do 10, na sjeveru, sjeveroistoku i istoku oko 13, na planinama od 1 stepena Celzijusova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Srpskoj rođena 21 beba – 11 djevojčica i 10 dječaka

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođena je 21 beba, od čega 11 djevojčica i 10 dječaka,...

Danas je VELIKA SUBOTA

Pravoslavna crkva i vjernici obilježavaju danas Veliku subotu, drugi dan hrišćanske žalosti. To je posljednji dan nedjelje stradanja i...

Episkop Fotije u hamu svetog Georgija služio jutrenje Velike Subote – Plač Majke Božije i Opijelo Hristovo – Statije sa ophodom oko hrama (foto)

NJegovo Preosveštenstvo Episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije služio je večeras jutrenje Velike Subote - Plač Majke Božije i Opijelo...

VRIJEME DANAS kiša uz moguće razvedravanje

U prvom dijelu dana oblačno uz slabu kišu koja prestaje tokom jutra. Od sredine dana na sjeveru i...