Veliki radovi u ugljevičkom kraju – Putevi do svakog sokaka

Datum:

Share post:

U opštini Ugljevik danas je u toku asflatiranje dionice puta od Ugljevičke Obriježi prema Ugljevik Selu dužine hiljadu metara, širine 5 metara,  koje finansiraju Rudnik i Termoelektra „Ugljevik“ sa 70 odsto učešća i opština Ugljevik 30 odsto od ukupne vrijednosti 160.000 KM.

Asfalt se polaže nakon što je skinut postojeći sloj koji je bio oštećen.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posjetio je radove zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Ugljevik Zoranom Lazićem, odbornikom u SO Ugljevik Radivojem Spasojevićem, šefom kabineta načalnika Miloradom Jovičićem i šefom opštinskog Odsjeka za javne nabavke, investicije i nadzor Miroslavom Mirkovićem.

Perić je rekao da se ukazala potreba da se riješi ova putna komunikacija radi izmještanja regionalnog puta R 459, koji je prolazio kroz prostor koji obuhvata polje Rudnika „Ugljevik“.

-Ova dionica puta je veoma značajna za mještane Ugljevik Sela, Starog Ugljevika, Mezgraje a povezuje ih sa magistralnim putem Bijeljina-Ugljevik-Tuzla-rekao je Perić.

On je podsjetio da su radovi na ovom dijelu ugljevičke opštine u prethodnom periodu bili otežani usljed velikih količina padavina koji su oštetiti i same radove ali i putnu komunikaciju.

-U narednom periodu biće u potpunosti asfaltiran put koji vodi prema Mjesnoj zajednici Mezgraja i Starom Ugljeviku a to ćemo raditi i u drugim mjesnim zajednicama širom opštine Ugljevik-rekao je Perić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VLADA SRPSKE: Tri puta povećavana plata u javnom sektoru prema sporazumu sa sindikatima

Plate zaposlenih u javnom sektoru povećane su u tri navrata nakon što su Vlada Republike Srpske, odnosno resorni...

50 godina Opel Kadetta C

Proizvođač iz Riselshajma obilježava pet decenija od lansiranja legendarnog klasika. Riječ je o Kadettu C, modelu koji se...

FK ’’Zadrugar’’ iz Crnjelova ogorčen na suđenje: Igraču slomljena noga – spriječimo nasilje u sportu (foto,video)

Teška povreda mladog igrača Zadrugara iz Donjeg Crnjelova Slobodana Jelića obilježila je meč  ovog kluba i domaćina Glasinca...

KALABUHOV: Bez rezolucije Savjeta bezbjednosti niko ne može biti visoki predstavnik

Ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov poručio je da je stav Rusije da Kristijan Šmit nema mandat...