Uspješno okončana grejna sezona u Bijeljini

Datum:

Share post:

U Bijeljini sa današnjim danom prestaje grejna sezona u 2022/23 godini.

Grejna sezona je bila izuzetno uspješna a građani koji se griju preko Gradske Toplane su ove godine imali vrlo malo zamjerki na isporuku toplotne energije.

Sa današnjim danom, 18. aprilom 2023. godine, JP “Gradska Toplana” d.o.o. Bijeljina prestaje sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije za grejnu sezonu 2022/2023., a shodno Odluci  o opštim i tehničkim uslovima za isporuku toplotne energije.

-U skladu sa navedenom Odlukom ostajemo u pripravnosti do 30.4.2023. godine, kako bi u slučaju niskih temepratura ponovo pokrenuli postrojenje, saopšteno je iz bijeljinske Toplane.

Stotine tona uglja na zalihama

-Ovom prilikom posebno želimo da naglasimo da smo savjesnom politikom poslovanja i racionalnom potrošnjom ostvarili ogromne uštede u potrošnji energenta, tako da po okončanju ove grejne sezone na lageru u JP “Gradska Toplana” d.o.o. Bijeljina ostaje više stotina tona uglja. O vrijednosti navedene zalihe energenta suvišno je govoriti u kontekstu aktuelnih poskupljenja i teških uslova nabavke istog, zadovoljno ističu nadležni iz Gradske Toplane.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...