Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u Kongresnom centru Master u Novom Sadu. Revolucija koja je nastala kroz podkast i ove godine se prenosi na konferenciju, a predavači će biti neki od najpoznatijih gostiju podkasta „Biznis priče“.

Istaknuti stručnjaci iz Srbije i regiona, govoriće o biznisu, o kjučnim strategijama u poslovanju, o trendovima, kao i o inovacijama koje oblikuju poslovni svet. Umrežavanje i kreativno razmišljanje biće na vrhu dnevnog reda i to kroz diskusije i radionice sa stručnjacima. Učesnike očekuje preko 15 eminentnih predavača kao i 1000 preduzetnika iz regiona na jednom mestu. Konferencija je namenjena svima koji imaju svoj biznis i žele da ga unaprede, ili onima koji tek planiraju da uplove u preduzetničke vode. „Biznis priče“ konferencija pravo je mesto za razmenu iskustava, ideja kao i upoznavanje sa potencijalnim klijentima i saradanicima. Učesnike pored stručnog dela konferencije, očekuju i dve velike „Dance & Connect“ žurke, a na jednoj od njih će nastupiti i Saša Matić.

„Pitao sam se zašto u Srbiji ne postoji biznis konferencija sa zanimljivim gostima, organizovanim umrežavanjem i dobrim provodom. Odgovor nisam našao i zato sam odlučio da napravim baš takvu konferenciju.“ Vladimir Stanković, osnivač podkasta i konferencije „Biznis priče“

Konferencija se organizuje uz podršku ,,BIT Event-a“, dok su pokrovitelji Pokrajinska vlada AP Vojvodine i Grad Novi Sad.  

Karte za konferenciju je moguće kupiti do popunjavanja kapaciteta. Link za kupovinu ulaznice: https://konferencija.biznisprice.com/#rezervisi

Za konferenciju je do sada prodato preko 700 ulaznica, iako je termin u aprilu.

Ne propustite priliku da proširite svoje poslovno znanje i povežete se sa liderima u svetu biznisa.

Vidimo se na konferenciji „Biznis priče“!

Više informacija o predstojećoj konferenciji možete pronaći na web stranicama: https://biznisprice.com/konferencija/

https://biznisprice.com/

FB: https://www.facebook.com/biznisprice

IG: https://www.instagram.com/biznisprice/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име