“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Datum:

Share post:

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti plate za novembar mjesec 2022., s obzirom da nedostaju finansijska sredstava za isplatu plata.

Neposredno nakon usvajanja budžeta za 2022.godinu, Gradonačelnik Petrović na jednoj od konferencija za medije, izjavio je da će plate zaposlenima u Gradskoj upravi u kalendarskoj/budžetskoj 2022. godini, biti isplaćene, čak i po cijenu kršenja Zakona.

ZAKON SE ’’KRŠI’’ ILI NE!?

Ostaje upitno šta će se dešavati u narednom periodu oko isplate plata radnicima Gradske uprave Grada Bijeljina, s obzirom da je za sutra (utorak, 29. novembar 2022.) zakazan međustranački sastanak povodom organizovanja 17. Sjednice Skupštine grada Bijeljina, koja bi prema našim informacijama, trebala da se održi naredne srijede (07. decembar 2022.).

TESTNA REKLAMA

FISKALNA ODGOVORNOST!?

Da li će u ovom slučaju finansijski biti nagrađeni ili nenagrađeni radnici koji su primljeni u Gradsku upravu ili će Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” postupiti prema Gradskoj upravi i Gradonačelniku u skladu sa fiskalnom odgovornošću…

Takođe, kako saznajemo, na računu postoje sredstva za isplatu plata radnicima, međutim, nedostaju sredstva za doprinose.

Da li će se prvi put u istoriji Grada dogoditi da Gradska uprava radnicima uplati neto plate bez doprinosa?!

Takođe, postavlja se pitanje koliko je (nezvanično) zapošljavanje novih radnika doprinijelo tome da radnici Gradske uprave, eventualno, ne dobiju plate za novembar mjesec, kako saopštava Koalicija“ Dogovor za Bijeljinu“?!

Skupština, Gradonačelnik, Rebalans, vidjećemo…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

UROŠ RADAN iz Bijeljine SEDMI na EP u karateu na Kipru (foto)

Na Kipru je održano Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, a jedan od takmičara...

Nastavljena uspješna saradnja TO Bijeljina i PED ’’Majevica’’ (foto)

Turistička organizacija Grada Bijeljina je bila gost Planinaesko ekološkog društva – PED ’’Majevica’’. -Bili smo gosti PED ’’Majevica’’ te...

Kavazović, poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike

Kao da to nije ništa strašno: Poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike Poglavar...

Odbojkašice bijeljinskog Radnika ubjedljive protiv trebinjki

12. kolo Prve lige: ŽOK Radnik - ŽOK Leotar 3:1 Ana Zekić i drugarice uspješnije od Trebinjki u izvanrednoj...