„UNSU“ POBJEDNIK REGIONALNE KARATE LIGE ZA MLADE I PERSPEKTIVNE

Datum:

Share post:

Saopštenje pres službe kk „UNSU“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:
„Protekle subote u Brčkom u organizaciji Regionalnog karate saveza Birača, Majevice, Semberije i Posavine (RKS BMSiP-e) održano je drugo završno kolo Regionalne BMSiP-e karate lige za mlade i perspektivne za 2022 godinu.
U ekipnoj konkurenciji u kategoriji pionira naša ekipa u sastavu; Jakovljević Andrej, Nedić Slavoljub, Đurić Andrej, Jošić Uroš, Šikuljak Lazar i Tripunović Vukašin. izdominirala je pobjedivši u svih pet kola. Uzimajući u obzir da su i u prvom kolu, ljetos u Derventi, takođe bili nepobjedivi zasluženo su osvojili pehar pobjednika i time ponijeli titulu najbolje muške ekipe u regiji.
Isto tako, naše djevojčice u sastavu; Mijić Marija, Ivković Jana, Marinković Nikolina, Todić Neda i Mijić Milica su bez poraza u oba kola lige stigle do pehara i titule najbolje ženske ekipe u regiji.
Sa ovim rezultatima naš klub je u sveukupnom plasmanu zauzeo prvo mjesto. Pehar pobjednika ovogodišnje Regionalne BMSiP-e karate lige za mlade krasit će naše vitrine i biti još jedan u nizu dokaza kvalitetnog sistematskog rada našeg kluba. Rezultatima koje su postigli naši takmičari i talkmičarke u Brčkom na najbolji način zaključujemo više nego uspješnu takmičarsku sezonu.
U ime UO kluba, čestitamo našim takmičarima u takmičarkama na postignutim rezultatima! Roditeljima, prijateljima kluba kao našem generalnim sponzoru Lykos Balkan Metals se zahvaljujemo na podršci tokom cijele godine! Veliko hvala svim medijima koji nas prate i podržavaju!
Za sve članove kluba slijedi kraći odmor preko praznika, a potom nastavak rada i priprema za sezonu ispred nas!“
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MLADEN PETROVIĆ: Narodni Gradonačelnik, koji troši narodni novac, na način na koji ON hoće!

Mladen Petrović, odbornik u SG Bijeljina se obratio javnosi putem svog zvaničnog FB naloga a post prenosimo u...

U prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta Bijeljina održano Gradsko takmičenje

Gradsko takmičenje iz pružanja prve pomoći održano je 24. aprila u prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta u Bijeljini. U...

ŠAMAC: Puna podrška građana MZ Batkuša načelniku Milićeviću (foto)

Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević boravio je u šamačkoj MZ Batkuša te je sa sugrađanima sumirao rezultate zajedničkog...

Školska biblioteka OŠ „Sveti Sava“ u Bijeljini u novom ruhu

Nije tajna da je naša biblioteka kutak u koji se odavno dolazi po savjet i šoljicu lijepih riječi....