Ugljevička Osnovna škola obilježila „Dan učeničkog stvaralaštva“ – Najboljima uručene nagrade

Datum:

Share post:

Učenici i nastavnici Osnovne škole “Aleksa Šantić” iz Ugljevika danas su prigodnim programom obilježili “Dan učeničkog stvaralaštva” na kojem su nagrađeni najbolji učenici.

Učenici devetih razreda, Teodora Manojlović i Ivana Blagić nagrađeni su “Vukovom diplomom” za postignut odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje u toku osnovnog obrazovanja.

Đakom generacije proglašena je Teodora Manojlović koja je zahvalila školskim drugovima i nastavnicima koji su joj prema njenim riječima bili podrška tokom osnovnog obrazovanja.

-Kad pratiš svoje ciljeve onda je sve moguće-poručila je Manojlovićeva i rekla da školovanje nastavlja u bijeljinskoj Gimnaziji smjer jezički.

Direktor škole Vladimir Đokić rekao je da je 71 učenik završio osnovno obrazovanje kojima je čestitao na uspjehu i poželio sreću u daljem školovanju.

-Ove godine naši đaci su postigli uspjehe na regionalnim, republičkim takmičenjima ali i na međunarodnim takmičenjima. Na najbolji mogući način su promovisali svoju školu, Ugljevik i Republiku Srpsku-rekao je Đokić.

Đaku generacije i “vukovcima” nagrade je uručio načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić koji je svim učenicima i nastavnicima zahvalio za uspjehe koje su postigli i istakao da je veoma važno obrazovanje i vaspitanje mladih genereracijja.

-Ističemo i nagrađujemo najbolje a to je naš cilj i opredjeljenje. Najvažnije je da budu dobri i kvalitetni ljudi-poručio je Perić.

Nagrade učenicima i nastavnicima koji su kroz rad školskih sekcija postigli zapažene razultate na opštinskim, regionalnim, republičkim takmičenjima kao i međunarodnim takmičenjima uručili su zamjenik načelnika Vanja Zekić, predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić, potpredsjednik Skupštine opštine Ugljevik Nedeljko Marković i šef kabineta načelnika Milorad Jovičić.

Opština Ugljevik je za nagrade najboljim učenicima izdvojila 5.600 KM, a preduzeće Rudnik i termoelektrana “Ugljevik” obezbjedilo je učeniku generacije laptop računar koje je uručio Izvršni direktor Dragiša Vidaković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Treći Međunarodni kongres HISPA u Bijeljini od 15. do 17. marta (foto, video)

Danas je u bijeljinskoj Bolnici „Sveti Vračevi“ održana konferencija za medije na kojoj je najavljen treći Međunarodni kongres...

POČINJE RASPLET U PDP Danas sjednica stranačkog Predsjedništva, Stanivuković oči u oči sa Crnatkom i Grmušom

Sjednica Predsjedništva PDP biće održana danas u 14 časova, u sjedištu stranke u Banjaluci. To je prva sjednica nekog...

Savić i Ristić predali NSRS peticiju građana Lopara protiv otvaranja rudnika litijuma (VIDEO)

Rado Savić, načelnik opštine Lopare, predao je danas na protokol NSRS građansku inicijativu, odnosno peticiju kojom se 3711...

Izbor sportiste Grada Bijeljina za 2023. godinu

U organizaciji ,,Semberskih novina’’, a pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina, po 47. put biće organizovana tradicionalna manifestacija „Izbor sportiste...