Ugljevička Osnovna škola obilježila „Dan učeničkog stvaralaštva“ – Najboljima uručene nagrade

Datum:

Share post:

Učenici i nastavnici Osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Ugljevika danas su prigodnim programom obilježili „Dan učeničkog stvaralaštva“ na kojem su nagrađeni najbolji učenici.

Učenici devetih razreda, Teodora Manojlović i Ivana Blagić nagrađeni su „Vukovom diplomom“ za postignut odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje u toku osnovnog obrazovanja.

Đakom generacije proglašena je Teodora Manojlović koja je zahvalila školskim drugovima i nastavnicima koji su joj prema njenim riječima bili podrška tokom osnovnog obrazovanja.

-Kad pratiš svoje ciljeve onda je sve moguće-poručila je Manojlovićeva i rekla da školovanje nastavlja u bijeljinskoj Gimnaziji smjer jezički.

Direktor škole Vladimir Đokić rekao je da je 71 učenik završio osnovno obrazovanje kojima je čestitao na uspjehu i poželio sreću u daljem školovanju.

-Ove godine naši đaci su postigli uspjehe na regionalnim, republičkim takmičenjima ali i na međunarodnim takmičenjima. Na najbolji mogući način su promovisali svoju školu, Ugljevik i Republiku Srpsku-rekao je Đokić.

Đaku generacije i „vukovcima“ nagrade je uručio načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić koji je svim učenicima i nastavnicima zahvalio za uspjehe koje su postigli i istakao da je veoma važno obrazovanje i vaspitanje mladih genereracijja.

-Ističemo i nagrađujemo najbolje a to je naš cilj i opredjeljenje. Najvažnije je da budu dobri i kvalitetni ljudi-poručio je Perić.

Nagrade učenicima i nastavnicima koji su kroz rad školskih sekcija postigli zapažene razultate na opštinskim, regionalnim, republičkim takmičenjima kao i međunarodnim takmičenjima uručili su zamjenik načelnika Vanja Zekić, predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić, potpredsjednik Skupštine opštine Ugljevik Nedeljko Marković i šef kabineta načelnika Milorad Jovičić.

Opština Ugljevik je za nagrade najboljim učenicima izdvojila 5.600 KM, a preduzeće Rudnik i termoelektrana “Ugljevik” obezbjedilo je učeniku generacije laptop računar koje je uručio Izvršni direktor Dragiša Vidaković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Po odluci Sabora SPC nova titula vladike Fotija biće mitropolit zvorničko-tuzlanski

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije izjavio je danas da će po odluci Svetog arhijerejskog sabora njegova nova titula...

POTRAGA U TOKU: Nestao helikopter sa iranskim predsednikom

Iranska državna televizija izvestila je da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem "teško sleteo", bez detaljnijeg objašnjenja. Spasioci su...

VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održala je predizborni skup u Spensu u Novom Sadu. Sat vremena...

KOVAČEVIĆ: Očigledno je da u opoziciji nema interesa da se zaštite prava Srpske

Iako SNSD smatra da je ubjedljivo najbolje rješenje da sve parlamentarne stranke iz Republike Srpske sjednu zajedno i...