Ugledni britanski list se POKLONIO SRBINU!

Datum:

Share post:

Sergej Milinković-Savić je u derbiju protiv Intera u okviru 24. kola Serije A odigrao možda i najbolju utakmicu u dresu rimskog kluba.

 
 

On ne samo da je postigao pobedonosni pogodak u 69. minutu (2:1), nego je igračima nerazura radio “šta je hteo”, dobijao sve duele, što vazdušne, što one na zemlji.

Sjajna partija Sergeja Milinkovića Savića odjeknula je ne samo u srpskim i italijanskim medijima, nego i mnoge šire, između ostalog, i u uglednom britanskom “Gardijanu”.

Sergej Milinković Savić, FK Lacio 
Sergej Milinković Savić, FK Lacio

– Bila je to veličanstvena tehnika Milinković-Savića, koji je još jednom podsetio da uprkos svojoj korpulentnosti (196 cm) može i te kako da se snađe u uskom prostoru – piše “Gardijan”.

List podseća da Sergej, iako proglašen za najboljeg veznog igrača prošle godine u Seriji, nije pružao baš dobre partije u nebesko-plavom dresu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sport.blic.rs

 

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

ELEKTRO BIJELJINA: U nedjelju godišnji remont u Zvorniku

Saopštenje "Elektro Bijeljine" prenosimo u cjelosti: "Radnici „Elektro-Bijeljine“ nastavljaju sa remontima najvećih elektroenergetskih postrojenja u Podrinju, tako da će...

U Bijeljini rođene TRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri bebe, odnosno jedna djevojčica...

SERVISNE INFORMACIJE za 17. maj: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...