U Udruženju gluvih i nagluvih regije Bijeljina neizmerni su radost i zahvalnost, jer je nedavno završen projekat „Deca su nam najvažnija“, koji je imao za cilj da pruži podršku deci koja imaju oštećenje sluha. Ovaj hvale vredan poduhvat realizovan je zahvaljujući podršci JP Autoputevi Republike Srpske d.o.o. Banja Luka.

Projekat je bio usmeren  na zadovoljenje osnovnih potreba 11 dece sa ciljem da se direktno doprinese njihovom obrazovanju i odrastanju. Deca školskog uzrasta su dobila neophodan školski pribor koji će im olakšati svakodnevno školovanje i omogućiti uspešno savladavanje gradiva. Isto tako, roditeljima najmlađih je olakšano podizanje dece zahvaljujući uručenim higijenskim paketima, koji će dati doprinos zdravom odrastanju njihove dece.

Udruženje ističe da je ovaj projekat pravi primer kako zajedničkim naporima možemo stvoriti promene u životima dece koja se suočavaju sa različitim izazovima. Ovaj projekat ne samo da pruža konkretne benefite deci, već i šalje snažnu poruku solidarnosti i brige za najranjivije članove zajednice. Njegova realizacija predstavlja sjajan primer kako društveno odgovorna preduzeća mogu aktivno doprineti društvenom napretku kroz podršku lokalnim inicijativama. Udruženje se ovim putem zahvaljuje Autoputevima Republike Srpske na njihovoj podršci i nadaju se nastavku uspešne saradnje u budućnosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име