Dvadesetogodišnji Nikola Drljić, student Fakulteta informacionih tehnologija, zlatni sportista koji iza sebe ima tri godine seniorske odbojke.

NIKOLA DRLJIĆ (OK “Radnik”) NAJBOLJI je bijeljinski sportista za 2023. godinu (foto)

Drljić je izabran za sportistu godine grada Bijeljina za 2023. godinu. Ovo je za njega, kako kaže, protekla godina bila godina iz snova.

Sa brojem 13 na dresu, Nikola je bilježio i uspjehe i poraze.

„Prošlu sezonu odigrao sam 23 i propustio samo jedan meč u Premijer ligi BiH“, rekao je Nikola za portal mojabijeljina.com, koji se odbojkom počeo baviti sa 14 godina, i to ne svojom voljom, nego na nagovor roditelja.

NIKOLA DRLJIĆ: Zlatno dijete bijeljinske odbojke (foto)

Onda se pitate ko je zapravo zlatni bijeljinski dečko i ko ga bodri?!

Nikolina vjerna publika je u prvom redu njegova porodica.

„Baka Zdenka, zajedno sa navijačima, pratila je unuka na utakmicama u Beogradu za kvalifikacije u Ligu šampiona. Svaki svoj pehar i medalju on prvo odnese kod bake da dobije njenu pohvalu“ kaze za portal Moja Bijeljina, Nikolina mama Tanja Drljić.

Tanja dodaje da mu je sestra najveći oslonac.

„Ništa bez sestre Nine, podsjetio bi nas sada Nikola, jer je mišljenje starije sestre veoma važno. Bilo da se radi o stilu odijevanja, djevojkama ili sportu jer je i ona veliki zaljubljenik odbojke“, kaže mama.

Odbojkašu Radnika NIKOLI DRLJIĆU drugo mjesto u izboru sportiste Republike Srpske

Najvažnija karika u porodici Nikole Drljića su njegovi roditelji, Tanja i Nenad, koji samo žele da njihova djeca budu, kažu, zdravi i dobri ljudi, a u njihov uspjeh ne sumnjanju jer ko je vrijedan i radan, može i da očekuje nagradu.

U Nikolinom slučaju nagrade se samo nižu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: mojabijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име