Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti“ posjetila gospođa Petra Schmutz iz Beča i obradovala mališane (foto)

Datum:

Share post:

U nedelju, 07.aprila, gospođa Petra Schmutz iz Beča posjetila je udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti“. Tom prilikom gospođa Schmutz je podjelila 40 Vaskršnjih paketići za djecu udruženja.
Suncokreti su izrazili duboku zahvalnost gospođi Petri. Njena posvećenost i ljubaznost prema djeci prevazišla je svaku očekivanu granicu.
„Put koji je prešla da bi nas posjetila i obradovala nije bio mali, ali njen nesebičan trud da usreći našu djecu je neprocjenjiv. Nisu samo dječica koja su dobila poklone bila sretna, već i roditelji, koji su se osjećali podržano i znali da nisu sami u svojim izazovima. Gospođa Schmutz je pokazala da još uvijek postoje dobri ljudi koji nesebično misle na našu djecu s poteškočama u razvoju od raznih vrsta oboljenja“, kažu iz Udruženja.
Iz Suncokreta su neizmjerno zahvalni što su imali priliku biti dio Petrinog velikodušnog gesta. Kako kažu, vrata udruženja uvijek su širom otvorena za nju, bez ikakvih obaveza. Njeno prisustvo je uvijek dobrodošlo, a druženje s njom uvijek će biti ispunjeno toplinom i radosti.

„Hvala vam, gospođo Schmutz, što ste svojom dobrotom obogatili naše živote i pružili svjetlost našoj zajednici. Vaša ljubaznost će zauvijek biti upamćena i cijenjena.
Drago nam je što smo upoznali još jednu ženu sa velikim srcem“, poručuju Suncokreti.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici iako je više glasova protiv i uzdržanih

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju o Srebrenici, iako je više bilo protiv i uzdržanih. Nacrt rezolucije je...

U Bijeljini sutra II Simpozijum o aritmijama

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

ZEKIĆ: U Banji Dvorovi 27. maja III Međunarodna likovna kolonija

U restoranu hotela “Sveti Stefan” u Banji Dvorovi u ponedjeljak, 27. maja 2024. godine u 18.00 časova svečano...

Danas u 17.00 moleban u crkvi Sv. Đorđa – u 17.30 na Trgu u Bijeljini prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima –...

Moleban u 17.00 časova u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini a u 17.30 časova prisluživanje svijeća i odavanje...