U SREDNJOJ 5, NA FAKULTETU 12 GODINA: Kandidat za ministra objasnio zašto je ponavljao razred

Datum:

Share post:

Komisija za pripremu izbora Savjeta ministara BiH dala je danas preporuke za potvrđivanje imenovanja Miloša Lučića na poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara i Nedeljka Jovića za poziciju zamjenika ministra bezbjednosti.No, na ovoj sjednici članovi komisije imali su priliku od obojice kandidata čuti nešto nesvakidašnje.

Tako je, naime, Lučić kojeg na funkciju ministra za ljudska prava BiH delegira DNS, odgovarajući na pitanje zašto mu je za četverogodišnju srednju školu trebalo pet godina, izjavio da je ponavljao četvrti razred jer je imao problem s jednim profesorom.

Na upit, zbog čega mu ja za okončanje fakulteta trebalo 12 godina rekao je da je pokušao tokom studija graditi bankarsku karijeru, te je nakon toga otišao u Banjaluku gdje je “sve ispite napolagao”.

Zanimljivu izjavu imao je i Jović kojeg je na funkciju zamjenika ministra bebjednosti delegirala Socijalistička partija. On je, naime, na upit kako namjerava riješiti migrantsku krizu izjavio:

– Da, razmišljao sam o tome. Potrebno je smanjiti broj ulazaka migranata u BiH, a povećati broj izlazaka migranata iz BiH – zaključio je Jović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: klix.ba/srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...

VRIJEME DANAS svježije uz moguće naoblačenje

Ujutru promenljivo uz sunčane periode i hladno, u višim predelima mraz, a slab mraz je moguć i ponegde...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...