U Bijeljini održana edukacija i prezentacija Hisense klima uređaja – ''Royal Co'' ekskluzivni uvoznik i distributer za BiH (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini, u restoranu "Semberski salaš" održana je edukacija i prezentacija Hisense klima uređaja. Na prezentaciji, koja je okupila veliki broj zainteresovanih predstavnika preduzeća, rečeno je za portal Dešavanja u Bijeljini, da je Hisense postigao veliki uspjeh na tržištima u regionu u protekle dvije godine, koliko je i prisutan.

Bijeljinsko preduzeće "Royal Company", koje je ekskluzivni distributer i uvoznik “Hisense” brenda za tržište BiH, postoji još od 1995. godine. Međutim, kada se govorilo o saradnji sa “Hisense”, nije bilo dileme, kažu iz preduzeća “Royal Company”.

Dragan Savić, vlasnik i direktor firme „Royal Company“ istakao je da je riječ o uređajima koji imaju najbolji odnos cijene i kvaliteta, što ih je podstaklo na saradnju. Firma „Royal Company“ pored uvoza i distribucije programa za klimatizaciju, bavi se i uvozom i distribucijom programa za ventilaciju.

„Na predavanju i edukaciji okupili smo se kako bi prezentovali kućne i komercijalne klima uređaje, a prije svega, da naše zaposlene u „Royal Company“ i naše partnere upoznamo sa asortimanom koji se nalazi u prodaji na tržištu BiH“, rekao je Savić za Dešavanja u Bijeljini.

Hisense je, inače, prisutan na BiH tržištu od 2020. godine. Prethodno, 2018. godine, kineska kompanija Hisense kupila je slovenačko Gorenje, čiji su sada stoprocentni vlasnici.

Hisense ima dugu tradiciju, koja garantuje kvalitet – postoji 55 godina i jedni su od najvećih proizvođača klima uređaja i televizora u svijetu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BOLNICA BIJELJINA: Služena Sveta liturgija na Veliki četvrtak

Na Veliki Četvrtak, 02. maja 2024. u Paraklisu svetih vračeva Kozme i Damjana pri Opštoj bolnici "Sveti Vračevi"...

DR STEVIĆ: Škola za trudnice mnogo olakšava period do i nakon porođaja (video)

U Domu zdravlja Bijeljina počela je, ponovo, sa radom Škola za trudnice sa ciljem da pruži psihofizičku pripremu...

CIK raspisuje lokalne izbore, liste kandidata početkom jula

 U narednim danima, Centralna izborna komisija BiH, vjerovatno u ponedjeljak, 6. maja, donijeće odluku o raspisivanju lokalnih izbora...

Omladina SDS Bijeljina u nedjelju organizuje druženje sa sugrađanima

Omladina SDS-a organizuje druženje sa sugrađanima povodom Vaskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika u nedjelju, 5. maja sa početkom...