U BIJELJINI NEMA novooboljelih, PRAZAN I BOLNIČKI KARANTIN

Datum:

Share post:

U protekla 24 časa u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske testiran je 281 laboratorijski uzorak, a novi virus korona (SARS-CoV-2)  potvrđen je kod još 16 osoba u Republici Srpskoj.

Pet osoba je Gacka, tri iz Oštre Luke, po dvije osobe su iz Banjaluke, Gradiške i Trebinja i po jedna iz Nevesinja i Pala. Riječ je o šest osoba muškog i deset ženskog pola.

Među potvrđenima je šest žena srednje životne dobi, dvije su mlađe i dvije starije životne dobi. Jedan muškarac je mlađe životne dobi, četvorica su srednje i jedan starije životne dobi.

U Bijeljini prazan bolnički karantin

Na području Bijeljine, na dan 22. april, nema novoregistrovanih osoba na COVID 19. epidemiološka situacija i dalje je stabilna, bolnički karantin je prazan, ali disciplina nam je i dalje neophodna, kako bismo situaciju držali pod kontrolom.  Pod  nadzorom su 22 osobe, a testirane su ukupno 244 osobe. Iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske očekujemo 26 rezultata. Hvala što pokazujete visok stepen odgovornosti, što poštujete savjete ljekara i preporuke institucija, saopšteno je iz bijeljinske bolnice.
 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...