''NAJHRABRIJE SRCE JE PRESTALO DA KUCA'': Hrabra Banjalučanka izgubila bitku sa karcinomom

Datum:

Share post:

Banjalučanka Dubravka Macanović (38) izgubila je bitku sa karcinomom pluća, nakon teške, jednogodišnje borbe sa ovom surovom bolešću.

Ova hrabra žena, iako svjesna cjelokupne situacije, nije željela da se preda. Mjesecima je primala razne terapije, uključujući i biološku. Nažalost, nije izdržala.

– Pišem, pa obrišem. Ali, moram da se obratim svima vama koji nas pratite i na ovaj način. Izgubili smo je. Najhrabrije srce jutros je prestalo da kuca. Zbog epidemiološke situacije, ispratićemo je sutra u najužem krugu porodice. Mada znam da bi mnogi željeli da se oproste od nje, molim vas ostanite kod kuće i čuvajte se. Borila se lavovski. Do posljednjeg dana. Nadljudskom snagom. Moja kraljica, moja jedina. Za ovu tugu i bol ne postoje riječi. Cvrle moj. Leti sad. Putuj na neko ljepše mjesto i čekaj me – napisala je na društvenoj mreži Dubravkina sestra, Suzana Marić.

Njena borba, u nekoliko navrata, iskažena je i u medijima, kada su se ona i njena sestra, Suzana, zahvaljivali svima koji su im nesebično pružili podršku i pomoć.
 

Karcinom pluća Dubravki Macanović otkriven je u maju mjesecu 2019. godine u Dubrovniku, gdje je trebalo sezonski da radi. Od tada ova hrabra žena, koja ima smeđi pojas u karateu, vodila je najtežu borbu za sopstveni život.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: mojabanjaluka.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mirić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...