Turistička organizacija Grada Bijeljina učestvovala je na promociji koju je organizovala Područna privredna komora Bijeljina koja je predstavljala digitalne platforme Privredne komore RS za predstavnike privrednih društava, gradskih i lokalnih uprava sa teritorije djelovanja PPK Bijeljina.

Cilj prezentacije je predstavljanje digitalnih mogućnosti koje je razvila Privredna komora Republike Srpske za optimizaciju i ubrzavanja poslovnih procesa, efikasniji radni postupci i prilagođavanje modernim tehnološkim procesima rada.

Digitalni servisi PKRS su privredni registar – pRegis, veb sajt PKRS i PPK Bijeljina, InfoBiz RS, QM sistem, poslovni registar RS, berza roba, proizvoda i usluga, praktična nastava eUgovori i društvene mreže.

Područna privredna komora Bijeljina predstavila digitalnu platformu Privredne komore RS (foto)

Pitanje digitalizacije, odnosno digitalne transformacije u javnom i privatnom sektoru posljednjih godina dobija na sve većem značaju, a proces digitalizacije i primjene digitalnih rješenja u poslovnim procesima neophodan je za podizanje konkurentnosti naše ekonomije i privrede.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име