Turistička organizacija Grada Bijeljina sa predstavnicima Grada Bijeljina je bila gost prijatelja iz TO Leskovac i Lebane, dvije sredine na jugu Srbije.

-Bijeljina i Leskovac su pobratimski gradovi a sada se je to produbljeno i saradnjom između turističkih organizacija ova dva grada. PPK Bijeljina organizovala je odlazak na jug Srbije sa ciljem konkretne saradnje ove dvije regije, koje su po mnogo čemu slične, a prevashodno zbog razvijene poljoprivredne proizvodnje, saopštili su iz TO Bijeljina.

-Leskovac ima deset svojih proizvoda koji su brendirani a njihova iskustva pomoći će nama kako bi u narednom periodu uradili sličnu akciju. Posebno je bilo riječi o „Semberskoj kući“ projektu koji podržava i PPK Bijeljina i gradska uprava, kažu u TO Bijeljina.

Iz Turističke organizacije Bijeljina naglašavaju da su razgovarali sa kolegama iz TO Leskovca i Lebana koji će biti gosti na narednom Sajmu turizma u Bijeljini.

-Hvala PPK Bijeljina koja je organizovala ovaj sastanak a danas smo obišli Caričin grad, Radansku ružu, probali leskovački ajvar a sve to začinili sa „Leskovačkom spržom“ i tradicionalnim roštiljom, zaključili si iz TO Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име