U nedjelju 20.08. od 19.00 časova na Trgu Kralja petra | Karađorđevića u Bijeljini održaće se peti po redu sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki pod nazivom “Trojka iz bloka“ u organizaciji Humanitarne organizacije Srbi za Srbe

Trojka iz bloka je sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, čija je misija pomoć za višedjetne porodice, kroz turnir u brzom šutiranju trojki, koji je postao svetski poznat spektakl koji se košarkom bori protiv siromaštva.

Projekat je pokrenut 2012. godine uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, a sada ima podršku i Košarkaškog saveza Republike Srpske, košarkaških klubova Crvena Zvezda i Partizan i još mnogo klubova i uglednih pojedinaca iz svih sportova širom Srbije, regiona i svjeta.

Trojka iz bloka se sprovodi kroz sportsku manifestaciju brzog šutiranja trojki u nizu gradova širom sveta, a kroz sport, zabavu, okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i velikog broja ponosnih sponzora i dobrotvora koji donacijama podržavaju ostvarivanje humanitarnih ciljeva.

Borili smo se zajedno i u proteklih šest godina postigli smo značajne uspehe u borbi protiv siromaštva, i zbog toga apsolutno svi trojkaši treba da budu ponosni!

Prikupljena sredstva sa ovog događaja biće usmjerena za pomoć višečlanoj porodici Krstić-Marinković iz Donjeg Broca, ali i višečlanoj porodici Petrović iz Čađavice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име