„Nacionalno jedinstvo DA, ali samo sa onima koji imaju dobre namjere za Otadžbinu. Režim takve namjere nema i valjda nam je svima do sada to trebalo biti jasno“.

Ovo je na fejsbuk profilu objavila Jelena Trivić, koja formira Narodni front.

„Baš juče bio je dan koji je i simbolično ukazao na potrebu i dao dio odgovora na pitanje zašto smo krenuli u formiranje Narodnog fronta, Fronta ljudi koji su shvatili da za Republiku Srpsku više nema vremena za političke “mudrolije” i zamajavanje naroda: ili ste za ili protiv režima, ili ste za ili protiv kriminala, ili ste za ili protiv korupcije, ili ste za ili protiv uzurpacije institucija, ili ste za ili protiv uništavanja ekonomije, raseljavanja zemlje….“, naglasila je Jelena Trivić.

Za SDS Dodik NIJE više “CiK predsjednik“ ali za Ljubišu Petrovića JESTE?! (foto,video)

Ona je navela da je juče zvanično registrovan politički subjekt Narodni front, koji je, kako stoji u objavi, jasno i nedvosmisleno protiv svega toga, beskompromisno, odlučno, hrabro i bez trunke kalkulacije. 

Ona navodi da političke kalkulacije, simbioze, saradnje i pomaganja režimu nisu koncept koji zagovara Narodni front.

„Naprotiv! Takvi koncepti su već dugo vremena samo olakšavali režimu da opstaje, dajući mu legitimitet za lažni i isfolirani patriotizam, krađu izbora u više ciklusa, korupciju koja je izjela esenciju ovog društva. Ustvari dajući mu legitimitet da obesmisli život u Republici Srpskoj. Nacionalno jedinstvo DA, ali samo sa onima koji imaju dobre namjere za Otadžbinu. Režim takve namjere nema i valjda nam je svima do sada to trebalo biti jasno“, stoji u njenoj objavi na fejsbuku.

Podsjetimo da se je juče najveća opoziciona stranka SDS, jedina iz opozicionog bloka, se odazvala pozivu predsjednika Republike Milorada Dodika u vezi pitanja imovine, što su mnogi shvatili da je time ta stranka zauzela stav približavanja politici koju vodi Dodik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име