TO GRADA BIJELJINA DOBITNIK ZLATNE MEDALJE novosadskog sajma na 52. Međunarodnom sajmu turizma (foto)

Datum:

Share post:

Turistička organizacija Grada Bijeljina učesnik je tradicionalnog 52. Međunarodnog sajma turizma koji se održava u Novom Sadu od 3-5 oktobra 2019. godine.

Predstavnici TO Grada Bijeljina su obavili niz razgovora i sastanaka sa predstavnicima Privredne komore Vojvodine i sa direktorom novosadskog sajma sa kojima su razmijenjena iskustva o dosadašnjem i budućem radu i djelovanju Turističkih organizacija, dogovorena je i uzvratna posjeta Gradu Bijeljina i učeće na sajmu sledeće godine, izjavio je za portal Dešavanja u Bijeljini Radosav Đokić direktor Turističke organizacije Grada Bijeljina.

Radosav Đokić, direktor TO Grada Bijeljina

Turistička organizacija Bijeljine dobitnik je Plakete, jedne zlatne i dvije velike zlatne medalje, a priznanje je sinoć na tradicionalnoj “Večeri šampiona” Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu primio direktor Radosav Đokić.

TESTNA REKLAMA

Hotel “Drina” iz Bijeljine takođe je učestvovao na 52. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu i isti je osvojio plaketu Novosadskog sajma i tri velike zlatne medalje za izuzetno visok kvalitet hotelijerskih usluga.

Međunarodni sajam turizma završava se danas, a Turistička organizacija Republike Srpske i Bijeljine posjetiocima i poslovnim ljudima predstavila se na štandu Turističke organizacije Vojvodine, a Privredna komora Srpska na štandu Privredne komore Vojvodine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...