TikTok razvija novu aplikaciju koja će biti konkurencija Instagramu

Datum:

Share post:

Platforma Tik tok planira da objavi novu aplikaciju za dijeljenje fotografija koja je po funkcionalnosti slična društvenoj mreži Instagram.

Kompanija je već poslala obavještenja nekim korisnicima o lansiranju novog proizvoda pod nazivom Tiktok nouts (TikTok Notes), prenosi portal Teh kranč.

U saopštenju se kaže da kompanija uskoro pokreće „novu aplikaciju za objave sa fotografijama“ i da će se postojeće objave korisnika dijeliti u aplikaciji Tiktok nouts.

Korisnici će moći da izaberu da ne dijele svoje objave sa slikama u novoj aplikaciji.

Tiktok je potvrdio da radi na aplikaciji, ali je naveo da još nije dostupna.

„U okviru naše stalne posvećenosti inovacijama Tiktok iskustva, istražujemo načine kako da osnažimo našu zajednicu i podstaknemo je da kreira i dijeli svoju kreativnost putem fotografije i teksta u prostoru koji je namenjen za te formate“, rekao je portparol Tiktoka.

Tiktok takođe esperimentiše i sa drugim formatima kao što su video snimci od 30 minuta, pa čak i sa tekstualnim objavama koje su uobičajene za platforme Iks(Tviter) ili Treds, navodi Teh kranč.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini služen moleban i prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima – PROTEST I NEZADOVOLJSTVO REZOLUCIJOM O SREBRENICI (foto)

U Bijeljini je danas služen moleban u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini i prisluživanje svijeća i odavanje počasti...

VUČIĆ: Predaja za nas nikada nije opcija

Predaja za nas nikada nije opcija, napisao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu nakon usvajanja...

DODIK: U GS UN nisu imali ni natpolovičnu većinu, rezolucija propala

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon što je u Generalnoj skupštini UN usvojen nacrt rezolucije o...

NS RS odbila inicijativu građana Lopara o litijumu

Narodna skupština nije usvojila Deklaraciju o protivljenju otvaranju rudnika litijuma, bora, natrijuma, stroncijuma, kalijuma i prateće asocijacije elemenata...