Šta kaže Mićić o svojoj kandidaturi?

Datum:

Share post:

Srpska demokratska stranka na predstojećim unutarstranačkim izborima za predsjednika stranke mora da ima samo jednog kandidata, kaže prvi čovjek bijeljinskog SDS-a. 
 

Stranka je u dubokoj političkoj krizi, kaže Mićo Mićić, kojeg je za predsjednika stranke sinoć predložio bijeljinski gradski odbor. Dobro upućeni izvori tvrde da će se Mićić odreći kandidature u korist lidera teslićkog SDS-a. 

Milan Miličević, tvrde naši izvori, vjerovatno neće biti jedini kandidat, jer Vukota Govedarica ne želi da se povuče iz trke za prvog čovjeka stranke. Govedarica je lobirajući za sebe, praktično iz trke izgurao Mirka Šarovića kojeg je sam predložio kao kandidata, tvrde dobro upućeni izvori. Šarović na današnjoj konferenicji za medije u Sarajevu, nije želio da odgovori na pitanje da li mu lider stranke radi iza leđa.

Ne treba iznenaditi, da se nakon brojnih previranja i podijeljenih stavova unutar stranke, na listi kandidata ipak nađe i ime Miće Mićića. 

"Sve ove podjele na različite struje i na različite kanidate ne vode ničemu. Tako da, ja ću biti kandidat samo u varijanti da ja sam budem kandidat, a spreman sam da kad se dogovorimo, podržim ko god da bude, ali da bude jedan kandidat za predsjednika stranke", kaže Mićić. 

TESTNA REKLAMA

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...