Stigao telefon sa najbržim punjačem: Od nula do 100% za manje od 10 minuta

Datum:

Share post:

Realme je predstavio svoj novi flegšip telefon, pod nazivom GT Neo5, koji krasi napredna sposobnost brzog punjenja.

Realme GT Neo5 je prvi svjetski smartfon koji implementira podršku za brzo punjenje od 240W, što je trenutno najveća snaga punjenja u industriji.

Telefon je ozvaničen u Kini, a objavljeno je da će pomenuta brzina punjenja stići i globalmmo, sa sljedećim Realme flegšip modelom za globalno tržište – Realme GT 3.

GT Neo5 donosi tri nove tehnologije punjenja u industriji: arhitekturu brzog punjenja od 240W, prvi u industriji prilagođeni kabl za punjenje od 12A i prvi na svijetu dual GaN mini punjač od 240W.

Telefon koristi ultra tanku elektrodnu 10C bateriju od 4600mA, a prvi je smartfon sa podrškom za punjenje preko 200W koji TUV Rheinland sertifikat u za dugovječnost baterije. Nudi više od 80% kapaciteta baterije nakon 1600 ciklusa punjenja, što je dvostruko više od industrijskog standarda.

Pored brzog punjenja, GT Neo5 ima i transparentni RGB sistem osvjetljenja na poleđini. Kroz providni prozor korisnici mogu da vide metalnu čipset ploču sa prilagođenim dizajnom logotipa, dio matične ploče, NFC senzor i RBG svjetlosni prsten u obliku slova C.

Realme GT Neo5 240W biće dostupan u Kini od 9. februara 2023. godine, u verzijama od 16+256GB i 16GB+1TB.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...