STEVO LAZIĆ: GRAD BIJELJINA JE DIREKTAN SAUČESNIK U OTIMANJU MOJE IMOVINE (video)

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Steve Lazića vlasnika preduzeća ’’Dragstes’’ prenosimo u cijelosti:

Svi postupci koje je Grad Bijeljina vodio protiv moje imovine i moje firme a u korist kompanije Nešković su pali od strane svih nadležnih sudova, ali INSTITUCIJE GRADA BIJELJINA NE POŠTUJU ODLUKE SUDOVA I PONOVO NASTAVLJAJU DA RADE TAKO ŠTO DONOSE ODLUKE PROTIV MENE I MOJE IMOVINE.

Postavljam pitanje Gradonačelniku: LJUBIŠA KADA ĆE INSTITUCIJE GRADA POČETI DA RADE SVOJ POSAO U SKLADU SA ZAKONOM U PREDMETU DRAGSTES-NEŠKOVIĆ ?

Poslao sam mu pismenu obavjest i molbu da me primi na sastanak u vezi ovog pitanja i do danas nisam dobio nikakav odgovor.

Koga se boji Ljubiša ako je Grad Bijeljina radio svoj posao u skladu sa zakonom, zašto bježi od istine?

Napominjem da sam se lično borio za promjene da bude bolji život i građanima i privrednicima na ovim prostorima i pomogao sam lično Ljubiši Petroviću u njegovoj pobjedi, i on to zna i neka me demantuje ako nisam u pravu !

Želim da institucije u ovoj državi rade svoj posao u skladu sa zakonom i tražim da mi se vrati moja imovina koja mi je oteta.

Pravno ću se boriti do kraja ! Vjerujem u pravdu, vjerujem u pobjedu !

Danas želim poslati poruku da se sutra navršile pune 3 godine kako je MOJA IMOVINA OTETA i moja firma pune 3 godine posluje i snadbijeva se strujom preko agregata (u 21 vjeku).

Postavljam pitanje svim nadležnim : jel to gospodo POŠTOVANJE USTAVA I OSNOVNIH LJUDSKIH PRAVA KAO ŠTO SU PRAVO NA ŽIVOT PRAVO NA IMOVINU PRAVO NA SLOBODU. Meni i mojoj porodici su oteta sva prava !

Ja se pravno moram boriti, ne samo zbog sebe i svoje porodice i svoje firme i radnika u njoj i njihovih porodica, nego i za buduće generacije, da se ovakve stvari ne ponavljaju !

VI KOJI ODLUČUJETE O NAŠIM SUDBINAMA – BUDITE LJUDI

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MLADEN PETROVIĆ: Narodni Gradonačelnik, koji troši narodni novac, na način na koji ON hoće!

Mladen Petrović, odbornik u SG Bijeljina se obratio javnosi putem svog zvaničnog FB naloga a post prenosimo u...

U prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta Bijeljina održano Gradsko takmičenje

Gradsko takmičenje iz pružanja prve pomoći održano je 24. aprila u prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta u Bijeljini. U...

ŠAMAC: Puna podrška građana MZ Batkuša načelniku Milićeviću (foto)

Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević boravio je u šamačkoj MZ Batkuša te je sa sugrađanima sumirao rezultate zajedničkog...

Školska biblioteka OŠ „Sveti Sava“ u Bijeljini u novom ruhu

Nije tajna da je naša biblioteka kutak u koji se odavno dolazi po savjet i šoljicu lijepih riječi....