Pokret ’’Uspješna Srpska’’ podržava OPOZIV Ljubiše Petrovića

Datum:

Share post:

Večeras (srijeda, 11. januar 2023. godine) u Bijeljini u prostorijama Uspješne Srpske održan je sastanak Gradskog odbora.

Na sastanku je jednoglasno odlučeno da Uspješna Srpska podržava Koaliciju Dogovor za Bijeljinu, odnosno da se u zakonskim okvirima pokrene opoziv Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

-Da, naravno da podržavamo pokrenutu inicijativu, to više nije inicijativa to je Odluka i nema nazad, rekao je za Dešavanja u Bijeljini dr Nemanja Janković predsjednik Gradskog odbora Uspješne Srpske.

-Gradski odbor Uspješne Srpske je jednoglasno konstatovao da su se stekli uslovi da se krene u opoziv u skladu sa zakonom propisanim uslovima Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, te u potpunosti smo uz Koaliciju Dogovor za Bijeljinu.

-Naša stranka, Uspješna Srpsrka se u punom kapacitetu stavlja u ulogu sa svim svojim članstvom oko opoziva Ljubiše Petrovića, zaključio je predsjednik Uspješne srpske dr Nemanja Janković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 24. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođeno SEDAM BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena su dva dječaka i pet djevojčica. Broj...

VRIJEME DANAS hladno i nestabilno

Ujutru i prepodne oblačno sa povremenom kišom koja će biti češća na zapadu. Na istoku malo toplije uz...