STANIVUKOVIĆ: Jelena Trivić je sujetna i želi da komšijina crkne krava (foto)

Datum:

Share post:

“Jelena Trivić koja i dalje misli da je predsjednik Republike, kreće u trku za gradonačelnika Banjaluke. Prošli put je mislila da je pobijedila, a sada misli da je jedini kandidat opozicije, kaže Draško Stanivuković.

„Sa jedne strane imamo dva kandidata režima, neću govoriti o njima ali sa druge strane imamo sigurnog kandidata opozicije. To sam ja“, rekla je Jelena Trivić, kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Sujetna i želi da komšijina krava crkne. Tako je na kandidaturu bivše stranačke koleginice odgovorio Draško Stanivuković. On će kaže osvojiti 45, a Trivićeva samo 15 odsto glasova. 

„Ako bih trebao nešto da kažem o njenoj kandidaturi ja bih rekao vrijeme će pokazati. Da je ona jednostavno savršen izliv jedne sujete u kojoj sada želite da komšijina krava crkne“, rekao je Draško Stanivuković, kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

„Ako je stvar moje sujete, nije stvar sujete ovih ljudi, koliko nas je bilo 220 delegata na gradskom odboru. Jesu li svi oni sujetni. Ja znam da bi njemu bilo lakše da mene nema u ovoj kandidaturi“, kaže Trivićka.

Nekada su zajedno slavili izmišljene pobjede, i hvalili jedno drugo. Danas se časte uvredama. 

„Kada neko ne ostvari svoj politički cilj onda želi da ima taj rušilački faktor oko svih oko sebe. Znate“, dodaje Stanivuković.

Narodni front, tvrdi Trivićka, druga je stranka u Banjaluci. I to poslije SNSD-a. Na pitanje prema kojim izvorima, odgovara:

„Ne mogu vam otkrivati medijsku kuću jer ih mi radimo interno za sebe. Da hoćemo da objavljujemo mi bismo to objavljivali. U ovom trenutku Narodni front je druga stranka iza SNSD-a“.

Nada se i podršci ostalih opozicionih stranaka. Istom se nada i Draško Stanivuković. Međutim, u opoziciji već dugo puca po svim šavovima. Posebno u PDP-u, koga je već jednom podijelila Jelena Trivić. Isto bi, baš zbog kandidature za gradonačelnika, mogao da uradi i Stanivuković. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STEVANDIĆ: „Sutra konačna odluka o izborima, opozicija od početka radila sa Šmitom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da će konačna odluka o nastupu na lokalnim izborima...

DODIK: „Kukavički čin opozicije“

SNSD se odazvao pozivu na današnji sastanak, jer je zainteresovan za sudbinu Republike Srpske. Rekao je to lider SNSD...

Snažno nevrijeme pogodilo dijelove BiH

Snažno nevrijeme praćeno grmljavinom, jakim vjetrom i gradom pogodilo je okolinu Mrkonjić Grada, Kneževa, Bugojna i Viteza. Prema najavama,...

Upis na fakultet ili srednju školu, jedna od najvažniji odluka u životu: Prema istraživanju, ovo su najtraženija zanimanja u BiH

Federalni zavod za zapošljavanje želi podsjetiti na rezultate istraživanja tržišta rada 2023/2024, koje je realizovano tokom septembra i...