Brojke govore više od riječi! Uručili smo članske kartice za preko 600 novih članova i još jednom pokazali da je Gradski odbor PDP Banjaluka ubjedljivo je najjača politička organizacija u Republici Srpskoj!

Rekao je ovo predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković nakon dodjele članskih kartica novim članovima PDP.

– Zahvaljujući pažljivo biranim politikama koje donose direktnu korist našim sugrađanima kao i posvećenom i požrtvovanom radu naša organizacija raste iz dana u dan i dobija ogromnu podršku. Broj ljudi koji nam se pridružuje danas je dokaz da smo na pravom putu, te da su sve naše politike koje smo provodili u ovom mandatu bile ispravne, te da zajedno idemo u još jednu pobjedu. Pobijedili smo kada niko nije očekivao, obnovićemo mandat i sada kada mnogi sumnjaju. Nastavljamo dalje još snažnije – poručio je Stanivuković.

Predsjednik PDP, Branislav Borenović, koji je prisustvovao dodjeli članskih karata kaže da ova gradska organizacija raste iz dana u dan.

– Rastemo i pobjeđujemo. Ovoliki broj ljudi, spremnih da se aktivno uključe u rad PDP dokaz su da ćemo na oktobarskim izborima odnijeti još jednu veliku pobjedu nad SNSD režimom. PDP se ozbiljno priprema za izbore i siguran sam da ćemo i u drugim sredinama, osim Banjaluke, ostvariti značajne rezultate i pobjede naših načelničkih kandidata – istakao je Borenović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име