STANIĆ SDS: Poslušni seljaci u Komitetu SNSD

Datum:

Share post:

Aktuelnoj vlasti u Republici Srpskoj nije bilo dovoljno što su ove godine prevarili poljoprivrednike, pa ih još dodatno ponižavaju pozivom na razgovore u stranačkim prostorijama SNSD, izjavio je Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
 
Stanić navodi da je cilj organizovanja ovakvog sastanak ušutkavanje opravdanog bunta poljoprivrednih proizvođača koji su se zbog nebrige vlasti našli u teškoj situaciji.
 
„Izvršni komitet SNSD je na ovaj sastanak pozvao samo poslušne i ljude odane SNSD-u kako bi se ušutkali svi poljoprivrednici, jer oni dobro znaju da su ih prevarili po mnogim pitanjima, a pogotovo s nivoom podsticaja, koji su ove godine daleko lošije nego u Federaciji BiH“, kazao je on.
 
Stanić tvrdi da u svim nevladinim organizacijama SNSD ima svoje ljude čiji je zadatak da sprovode slijepe politike ove stranke.
 
„To je takvo poniženje za poljoprivrednike u RS da se i pored hiljada kvadrata prostora u institucijama RS oni pozivaju u Centralni komitet SNSD“, istakao je Stanić.
 
On kaže da je ovakvo ponašanje vrhunac bezobrazluka SNSD-a i njihovih ljudi u vlasti u Replici Srpskoj i nivou Bosne i Hercegovine i još jedna prevara na račun poljoprivrednika.
 
„Oni su RS dotjerali do prosjačkog štapa i više ništa ozbiljno nemaju ponuditi  poljoprivrednicima i građanima, osim laži i prevara poput ovog dolaska u Centralni komitet SNSD“, poručio je Stanić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JOVIČIĆ, DNS: Ne prihvatam praksu da se, kada se nešto ne želi riješiti, formiraju komisije, radne grupe ili nove institucije

"Zalažem se za Republiku Srpsku u kojoj će svi građani imati isti status kada je u pitanju ostvarivanje...

TRIVIĆ, PDP: Osnivanje posebnog tijela za borbu protiv korupcije

Trivićeva kaže da je će to ministarstvo, tijelo ili specijalna jedinica ispuniti njeno ključno obećanje, a to je...

Čola sa Bijeljincima pjevao tri sata (foto, video)

Da je broj 1 u regionu, Zdravko Čolić dokazao je još jednom, i to na gradskom stadionu u...

SALATIĆ, SDS: Zapadni mentori dovodili i čuvali SNSD u vlasti godinama

Neka SNSD pogleda zadnje odluke Evropske komisije i činjenicu da se Bosna i Hercegovina bez protivljenja pridružila svim...