SPS i Selak imaju punu podršku Pokreta Socijalista (foto,video)

Datum:

Share post:

Aleksandar Vulin je dao punu podršku Socijalističkoj partiji Srpske i njenom predsjedniku Goranu Selaku neposredno prije imenovanja na mjesto direktora BIA i zamrzavanja statusa predsjednika Pokreta socijalista.

Borba za socijalno pravednu i nacionalno odgovornu državu je zajednička Srpskoj i Srbiji

TESTNA REKLAMA

-Naša bratska Socijalistička partija Srpske i njen predsjednik Goran Selak uživaju svu podršku Pokreta Socijalista zato što delimo uverenja da i Srpska i Srbija mogu biti i socijalno pravedne ali mogu biti i nacionalno odgovorne, rekao je Aleksandar Vulin.

-Verujemo u potrebu stvaranja srpskog sveta zato što znamo da srbi moraju da budu jedinstven politički narod ako žele da opstanu i idućim generacijama prenesu uspravnu i nezavisnu slobodnu i Srbiju i Srpsku, nastavio je Vulin.

Goran Selak na Kongresu Pokreta Socijalista

Vulin je prije imenovanja na mjesto direktora BIA i zamrzavanja statusa predsjednika Pokreta socijalista istakao da Socijalistička partija Srpske i njen predsjednik Goran Selak uživaju svu podršku Pokreta Socijalista zato što veruju u iste ideje, zato što znamo da moramo da se borimo za očuvanje Srpske i baš zato Socijalistička partija Srpske ima našu punu podršku jer su to ljudi kojima je Srpska iznad svega.

Pokret Socijalista i Socijalistička partija Srpske koju vodi Goran Selak imaju od ranije potpisan sporazum o saradnji i zajedničke ciljeve na jačanju veza između Srpske i Srbije.

Vulin je 30. novembra 2022. godine podneo ostavku na mjesto predsednika kao i na sve funkcije Pokreta Socijalista i zamrzao članstvo u Pokretu socijalista, a Vlada Srbije je 1. decembra 2022. godine imenovala Aleksandra Vulina za direktora Bezbjednosno informativne agencije (BIA).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...