Socijalistička partija Srpske proslavila treći rođendan (foto)

Datum:

Share post:

Svečanim prijemom i prigodnim programom, Socijalistička partija Srpske obilježila je tri godine postojanja. Svečanom prijemu prisustvovali su funkcioneri i članovi SPS-a, kao i mnogi ugledni gosti iz Srpske i Srbije.

Prilikom obraćanja novinarima, Goran Selak, lider SPS-a, čestitao je svim članovima SPS-a godišnjicu osnivanja partije, kao i dosadašnje uspjehe.

“Hvala svim članovima SPS-a na dosadašnjem iskrenom zalaganju. U nove pobjede krećemo već danas, složni, optimistični i sa spoznajom da smo na pravom putu. Proslavljamo danas i naše izborne pobjede i dostignuća koja smo postigli sa našim narodom, zbog kojeg i postojimo. Narod je prepoznao vrijednost naše ideje, koja će svoj puni kapacitet ostvariti u godinama pred nama”, izjavio je lider SPS-a.

Prema riječima predsjednika Selaka, SPS je mlada politička organizacija, koja je zaživjela u narodu, izborila se za parlamentarni status i koja sa još većom energijom dočekuje naredne Lokalne izbore.

“Zahvaljujući dobrom izbornom rezultatu, SPS preuzima dio političke odgovornosti u izvršnoj vlasti Republike Srpske. Ulazak u vlast predstavlja način da bi se ostvarili programski i ideološki ciljevi i opravdalo povjerenje građana. SPS je porodica kvalitetnih, odgovornih i vrijednih ljudi, koji će na najbolji način odgovoriti izazovima na novim zadacima”, poručio je predsjednik SPS-a.

Selak dodaje da će SPS svoje politike zasnivati na svakodnevnoj borbi za očuvanje dejtonskog položaja Republike Srpske i borbi za socijalno – ekonomski preporod cijelog društva.

Svečanom prijemu povodom treće godišnjice SPS-a, prisustvovali su i potpredsjednik Pokreta socijalista i poslaniku u Narodnoj skupštini Srbije, Bojan Torbica, šef kancelarije EU u Banjoj Luci, predstavnici DEMOS-a, SNSD-a, gradonačelnik Banja Luke, predsjednik Skupštine grada Banja Luka i drugi ličnosti iz svijeta sporta, kulture i privrede.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...