SNSD SE ZAHVALIO TESLIĆANIMA ZA PORAZ OD SDS (foto)

Datum:

Share post:

Neobične cerade osvanule su prije par dana u Tesliću i Banji Vrućici kojima se lokalni SNSD zahvaljuje Teslićanima za poraz na izborima od SDS-a na oba nivoa, za Narodnu skupštinu Republike Srpske i za Parlament BiH, kao i za poraz njihovog predsjednika Milorada Dodika od Jelene Trivić u Tesliću.

Možda bi ovakve cerade bile prikladnije u nekim gradovima gdje je SNSD ostvario pobjedu i gdje se nisu osramotili, kao što jesu u Tesliću, ali možda se ipak ovaj čudni gest može shvatiti da su i oni svjesni svojih nedostataka, kako sada, tako i prethodnih godina, pa su osjetili neodoljivu potrebu da izraze zahvalnost građanima što ih nisu podržali, tj. što su podržali i prepoznali bolju političku opciju i bolje kandidate nego što su ih oni iz SNSD-a imali.

Predsjednik OO SDS Teslić Milan Kasapović, jedini je narodni poslanik iz Teslića od svih političkih partija izabran na prethodnim izborima, tj. jedina osoba iz Teslića koja će našu opštinu i grad predstavljati u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dok niko od kandidata SNSD-a iz Teslića nije izabran, između ostalih ni predsjednik lokalnog SNSD čiji se lik nalazi na pomenutim ceradama zahvalnosti, pretpostavljamo iz razloga da sportski čestita pobjedu našem Milanu Kasapoviću, kojeg su Teslićani prepoznali kao najkvalitetnijeg kandidata.

Nije nam poznata pamet koja stoji iza ovakvih cerada, ali s obzirom da u rukovodstvu i među odbornicima SNSD-a po uzoru na njihovog predsjednika Milorada Dodika, ima solidan broj onih koji su padali razrede i iz matematike, srpskog i drugih predmeta, nije nemoguće da su nešto pogrešno sabrali, pomnožili ili oduzeli. Takođe, s obzirom da su se cerade pojavile mjesec dana nakon izbora, moguće je da su cijelo ovo vrijeme teškim naporom moždanih vijuga sabirali glasove, pa se pojedincima pobrkao račun kao u srednjoj i osnovnoj školi.

Šta god da je razlog, mi ćemo im se sportski zahvaliti na čestitanju pobjede Srpske demokratske stranke u Tesliću i izraze zahvalnosti Teslićanima na takvom izboru, uz iskrenu želju da još mnogo puta na ovaj način proslavljaju u Tesliću.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...