SLAVKO PETROVIĆ TRENER FK“Radnik“: Sve je u rukama pravosudnih institucija

Datum:

Share post:

Nakon što je prije tri dana trener FK Radnik, Slavko Petrović fizički napadnut na Gradskom stadionu u Bijeljini, za Arena televiziju je danas potvrdio da je sada slučaj u rukama pravosudnih organa, jer je protiv napadača podnio krivičnu prijavu.
 

Šef stručnog štaba Radnika Slavko Petrović koji je u subotu predveče na stadionu bijeljinskog premijerligaša prvo fizički napadnut, a zatim mu je prislonjen pištolj u stomak, kaže  da je cijela priča pomalo medijski prenapumpana i navodi kako je napad na njega bio glavna vijest u čak 12 država. Neki su izvještavali i kako je teško ranjen. Za Arena televiziju je izjavio da je slučaj sada u rukama njegovog advokata i pravosudnih institucija.

Incident se dogodio nakon što je Petrović upozorio posjetioce koji su prostor Gradskog stadiona koristili kao poligon za rekreaciju da to nije dozvoljeno. Međutim, iz potpuno bezazlene situacije nastala je prava drama. On tvrdi da sa napadačem, koji će odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda, nikada nije pričao iako ga je često viđao u kafani na stadionu.

Petrovićeve kolege ocjenjuju da je on uvijek stadion smatrao svojom drugom kućom i na njemu provodio daleko više vremena nego preostale njegove kolege. Pitaju se da li će ovaj napad biti zataškan i hoće li se preći preko njega. I sam Petrović nam potvrđuje da je dobio veliku podršku mnogih klubova, trenera i prijatelja širom Evrope.

Podržali su ga i čelnici Radnika, te  navijačka grupa “Incident” koji su u saopštenju naveli da Petrović kao dokazan sportski radnik, nije zaslužio da mu se dogodi ovakva neprijatnost. Nažalost, ovo je drugi put, da smo se kao sredina u kojoj živimo, ogriješili o gospodina Petrovića, naveli su u saopštenju navijači FK Radnik.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti...

SKUPŠTINA SRPSKE, prvog decebra: Izbor delegata u Dom naroda BiH i u Vijeće naroda RS

Prva posebna sjednica NSRS u četvrtak Prva posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da bude održana u...

Šta donosi promjena na čelu PDP: Stanivuković (ne)će u simbiozu s Dodikom

Izborni Sabor PDP na kojem bi ta stranka trebalo da dobije novog predsjednika biće održan na proljeće sljedeće...

Šta otkrivaju presude za seksualno nasilje u BiH: Žrtve silovanja na udaru NEČASNIH SUDIJA I TUŽILACA

Silovanje se u BiH još uvijek smatra krivičnim djelom drugog reda, iako je to teški zločin, sa trajnim...